Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζόκερ: Εμφανίστηκε και εισέπραξε τα 2.600.000 ευρώ

Δια του δικηγόρου του εμφανίστηκε ο υπερτυχερός του τζόκερ, που τίναξε την μπάνκα στον αέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που με ένα απλό δελτίο τζόκερ κέρδισε 2.600.000 ευρώ και έλυσε τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του, μια για πάντα.




 

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο των Ανδρέα Σιμορέλη – Αποστολίας Κολίτσα (πρώην πρακτορείο Μαναού) στην οδό Καραϊσκάκη 63 και ήταν τυχαίας επιλογής. Κόστισε μόλις 1 ευρώ και έκανε τον κάτοχό του εκατομμυριούχο.

Από τη μέρα εκείνη επικράτησε ένα όργιο φημών στην πόλη για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του τζόκερ, δίχως ωστόσο κανείς να δώσει δικαιώματα. Το ποσό εισπράχτηκε τελικά κατά το νόμιμο τρόπο, μέσω δικηγόρου και η ζωή συνεχίζεται (πιο άνετη και πλούσια σίγουρα).

Για την ιστορία σε εκείνη την κλήρωση του τζόκερ υπήρξε ακόμα ένας υπερτυχερός. Έπαιξε δελτίο αξίας 10 ευρώ, συμπληρώνοντας 5 αριθμούς και όλα τα τζόκερ. Έτσι, εκτός από τα 2.618.797 ευρώ για το 5+1, είχε και δεκαεννέα (19) επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5άρι), όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 5.887 ευρώ. Είναι σίγουρα η βραδιά που θα θυμούνται για καιρό…

newsit.gr