Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βορίδης, Ασημακοπούλου στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κορινθίας

Στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου έκοψε την πίτα της η ΝΟΔΕ Κορινθίας, χθες, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.

Το παρών έδωσαν οι Βουλευτές κ. Μάκης Βορίδης, η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κ. Χρίστος Δήμας, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας Παναγιώτης,οι πρώην βουλευτές κ.κ.Ταγαράς Νίκος, Κόρκα Αθηνά και Κόλλιας Κώστας, Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ στην Κορινθία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και είσοδο συνοδευόμενος από 30 περίπου άτομα, συνεργάτες του.Το παρών επίσης έδωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκης Παναγιώτης, μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αυτοδιοικητικοί, πολιτευτές και πολίτες.Απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Πελοπίδας Καλλίρης. 

Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Κορδώσης

Ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στην Κόρινθο μετά από μια δύσκολη μέρα για τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού νωρίς το μεσημέρι είχε κηδέψει τον αγαπημένο του πατέρα, αλλά το καθήκον μου είναι εδώ, τόνισε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας μου ήταν στρατιώτης του στρατού ενάντια στον κομμμουνισμό, είπε.Η Κορινθία μετράει θύματα από τότε, αλλά αγωνιστήκαμε και δεν κάναμε την Ελλάδα χώρα της Σοβιετικής Ενωσης. Καταφέραμε να έχουμε δημοκρατία και ελεύθερη χώρα.

Η ομιλία του ήταν ενωτική, σε αντίθεση με το λόγο του στην Καλαμάτα που ήταν “καταπέλτης” για Τατούλη και “αντάρτες” τους κόμματος.

Πρέπει να συστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε τις βουλευτικές εκλογές, τόνισε. Να σκεφθούμε όλοι σαν δεξιοί για το καλό της παράταξης. Οσο για τις δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο, είπε πως αυτό που ενδιαφέρει την παράταξη είναι να βγει δήμαρχος δεξιός.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και η κ. Ασημακοπούλου , η οποία τόνισε πως έχει πέσει πολύ το πολιτικό επίπεδο στη Βουλή με τους Κυβερνώντες και τόνισε πως το διακύβευμα είναι να φυγουν, να φύγουν, να φύγουν.

loutrakiblog.gr