Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγνοείται σπουδάστρια νοσηλευτικής

Στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, έκλαιγε χωρίς να του εξηγήσει το λόγο, το έκλεισε κι από τότε σιωπή.

Η σπουδάστρια νοσηλευτικής Ιωάννα Παπαθανασίου 20 χρόνων, αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου.
 

Νωρίς το πρωί της προηγούμενης μέρας έφυγε από το σπίτι όπου ζει με την μητέρα και τα αδέλφια της στη Νίκαια , ενώ όλοι απουσίαζαν.

Λίγες ώρες μετά όταν ο αδελφός της επέστρεψε σπίτι διαπίστωσε πως έλλειπαν τα ρούχα της, το λάπτοπ και το βιβλιάριο ασθενείας της. Το κινητό της τηλέφωνο και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook απενεργοποιήθηκαν και οι συγγενείς της ανησυχούν μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.

Τίποτα στη συμπεριφορά της Ιωάννας δεν έδειχνε πως σκόπευε να φύγει με τη θέληση της, σύμφωνα με τους συγγενείς της.

Η αδελφή της Χρύσα που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» και διατηρούσε μαζί της στενές και αρμονικές σχέσεις, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν πιέσεις από έναν αλλοδαπό που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας.

«Αυτό που με ανησύχησε ιδιαίτερα ήταν ένα μήνυμα που μου έστειλε μέσω Facebook πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της, το οποίο έλεγε: Δεν θέλω να σας ξαναδώ, δεν θα γυρίσω στο σπίτι. Η αδελφή μου ποτέ δεν θα εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, ούτε τόσο παρορμητικό. Πιστεύω πως κάποιος άλλος έγραψε αυτό το μήνυμα» , τόνισε με έμφαση.

Η μητέρα της αγνοούμενης κοπέλας είπε γεμάτη αγωνία: «Το μόνο που ζητάω είναι αν μας ακούει να επικοινωνήσει και να μας πει αν είναι καλά και πως δεν κινδυνεύει . Να δώσει ένα σημάδι ζωής…».

Η ίδια απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή τις Αρχές.

Η Ιωάννα έχει ύψος 1.70.

anikolouli.gr