Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην 28η DETROP – OENOS 2019

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε στην 28η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROPOENOS 2019 (2 – 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του, για την παρουσίαση των προϊόντων τους και την δημιουργία συναντήσεων εμπορικού ενδιαφέροντος. 

Οι Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου κος Σωτήρης Σπηλιωτακάρας και  κος Σωτήρης Κουκουλάκης, η Γενική Γραμματέας κα Ελένη Κωνσταντίνου, η Οικονομική Επόπτης κα Χριστίνα Οικονόμου,  και ο υπεύθυνος ΚΕΠΙΧ κος Δημήτρης Μπίτζιος, εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο σε μια σειρά από δράσεις , εκδηλώσεις και συναντήσεις, που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της Έκθεσης.

Στο περίπτερο του επιμελητηρίου συμμετείχαν οι επιχειρήσεις Πρέζας Α.Ε. (εμπορικός αντιπρόσωπος), Μανωλάκης (Οινοποιείο), Σίμος Μιχαήλ (aloe vera isthmus) και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου. Συγκεκριμένα το περίπτερο του επιμελητηρίου, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν και εισαγωγείς τροφίμων και ποτών από την Ολλανδία και τη Σαουδική Αραβία, μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις.

Η Έκθεση Detrop-Oenos 2019 συνολικά, συγκέντρωσε 700 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από Ιταλία, Ινδία, ΠΓΔΜ, Τουρκία, Κύπρο και Γερμανία. Συμμετείχαν  200 προσκεκλημένοι ξένοι αγοραστές-εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), ενώ μεταξύ αυτών συγκαταλέγονταν και ομαδικές συμμετοχές.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει της εξωστρέφειά του, μέσω τέτοιων συμμετοχών, δίνοντας μία επιπλέον ώθηση στης επιχειρήσεις της Κορινθίας προς την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη.