Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 Δήλωση Υποψηφιότητας Βαγγέλη Ανδριανάκου για Δήμαρχος Νεμέας

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως θεσμός, έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιατί κρίνεται και λογοδοτεί καθημερινά για τα πεπραγμένα της, λόγω της άμεσης επαφής με την τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της.

Εδώ και καιρό, γίνομαι καθημερινά αποδέκτης των προβληματισμών των συμπολιτών μου, που μου εκφράζουν την αγωνία και την απογοήτευσή τους για τη Νεμέα, αλλά και την παρότρυνση και την επιθυμία τους να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα και, βέβαια, τη στήριξή τους.




Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη και προβληματισμό και έχοντας στο πλευρό μου παλιούς και νέους φίλους – συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μου αυτή, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Νεμέας στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.  Έχω αποδείξει διαχρονικά, ότι το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Νεμέα,  δεν είναι ούτε πρόσκαιρο, ούτε ευκαιριακό, ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά ή ιδιοτελή συμφέροντα.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι η προσπάθειά μου πάντοτε, μαζί με τους εκάστοτε συνεργάτες μου, ήταν να παράγουμε έργο για τον τόπο μας, να δημιουργούμε καινοτόμες ιδέες και ν’ αγωνιζόμαστε γι’ αυτές,  αποκλειστικά και μόνο προς όφελος της πόλης μας και των δημοτών. Πάντα το ζητούμενο ήταν για μένα η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή μας και σκοπός μου η διαφύλαξη και ανάδειξη του ιστορικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει, το δε μεγάλο όνειρό μου η ανάδειξη της Νεμέας σε κέντρο του Οινοτουρισμού της Ελλάδας.  Κι αυτό δεν είναι μόνο όνειρο είναι και απαίτηση και προσδοκία όλων όσοι ζουν και εργάζονται σ’ αυτήν.

Είναι λοιπόν πεποίθησή μου ότι όλοι ΜΑΖΙ, ενωμένοι, χωρίς κομματικά στεγανά, χωρίς νοοτροπίες που μας διαιρούν και μας καθηλώνουν, χωρίς ταμπέλες και έριδες, μπορούμε να χαράξουμε μία νέα πορεία για το Δήμο μας και με δουλειά, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, διαφάνεια, σεβασμό στον πολίτη και στο δημόσιο χρήμα, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, να κάνουμε τη Νεμέα να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης και των μεγάλων έργων και τους Νεμεάτες περήφανους που ζουν σ’ αυτήν.

 

Νεμέα, 7-3-2019

Βαγγέλης Ανδριανάκος