Πλήθος κόσμου στο καρναβάλι στο Κιάτο… με το δήμαρχο Σταματόπουλο ντυμένο με φουστανέλα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το 5ο Καρναβάλι στο Κιάτο. Από νωρίς ο κόσμος συγκεντρώθηκε στη παραλιακή της πόλης για να χαρεί τη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων.
Πολλά γκρουπ, παρά πολλοί οι καρναβαλιστές μικροί και μεγάλοι σκόρπισαν γέλιο και χαρά σε όλο το κόσμο. Σύλλογοι από όλο τον Δήμο Σικυωνίων, Σχολεία, ΚΑΠΗ, Γυμναστήρια είχαν επιστρατευθεί και κατέκλυσαν τον δρόμο.

Τη κυρία διοργάνωση την είχε αναλάβει η ΜΗΚΩΝΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό Σύλλογο του Κιάτου.. Καυτά θέματα της επικαιρότητας γενικά καθώς και της τοπικής, όπως το άρμα “ένα νερό κυρά Βαγγελιώ” με προπομπό τον ίδιο τον Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, ντυμένο με φουστανέλα και φράκο (τέλειος συνδυασμός) και τη γκλίτσα στο χέρι (δεν πτοείται με τίποτα και μπράβο του), ενώ το τελευταίο άρμα που έκλεισε την αυλαία του καρναβαλιού, μας πήγε πίσω στα κόμικς με το Γαλατικό Χωριό και τους Ρωμαίους και Γαλάτες, του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα REC…
Την παρουσίαση του καρναβαλιού την έκαναν ο Λεωνίδας Λεσάκης και η Αθηνά Τσαρμπού με επιτυχία, ενώ εγώ το μετέδιδα ζωντανά στη τηλεόραση του ΑΧΙΟΝ TV.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΜΗΚΩΝΗ και στον πρ. Zarkos Dimitris που είχε αναλάβει όλη την διοργάνωση, στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και στον πρ. Βασίλη Παγώνη που συμμετείχε στη διοργάνωση και σε όλο το κόσμο που βοήθησε και που συμμετείχε. Να ευχηθούμε και του χρόνου ακόμα καλύτερο.

Καλή Σαρακοστή…