Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχήλ Μακρή: Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ εντάσσεται στο κλίμα τρομοκρατίας κατά των κατοίκων του Γέρακα

Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ σε βάρος μου, εντάσσεται στο κλίμα εκβιασμών, τρομοκρατίας, διώξεων και καταστολής που προωθεί το πανικόβλητο καθεστώς μπροστά στη σθεναρή αντίσταση και ανυπακοή των κατοίκων του Γέρακα, μετά την άρνηση τους για την δομή μεταναστών στην Δέση του Γέρακα.



 

Οι γκεμπελίσκοι του καθεστώτος Τσίπρα, χρησιμοποιούν το προεκλογικό κλίμα για να προωθήσουν τις αντεθνικές και αντιλαϊκές μεθοδεύσεις τους συκοφαντώντας κάθε αντίθετη φωνή ή ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Όποιος θέλει να δει τι πραγματικά ειπώθηκε στην Παλλήνη, ας δει τα βίντεο (https://www.facebook.com/RachelMakriOfficialPage/videos/602471273553693  / https://www.facebook.com/rachel.makri/videos/3056015954424453/   για να διαπιστώσει το παραλήρημα και τους εκβιασμούς με «παρανομίες» για να μη διαμαρτύρονται οι «παράνομοι» και να εκμεταλλεύονται την «παρανομία», όπως κάνουν και στο Μάτι όπου κρατάνε όμηρους στους πυρόπληκτους.

Είναι ξεκάθαρο πια, πως το καθεστώς Τσίπρα χρησιμοποιεί το προεκλογικό κλίμα για να τρομοκρατήσει, δυσφημίσει και φιμώσει κάθε αυθεντική και ανεξάρτητη αντιπολίτευση στις αντεθνικές και αντιλαϊκές αυθαιρεσίες του.

Θέλει να απομονώσει και αποβάλει από το εκλογικό σώμα, οποιονδήποτε συνεχίζει να αντιστέκεται στην προδοσία της Μακεδονίας μας, την κρυφή παράδοση εθνικού χώρου στους Τούρκους, τις αθρόες ελληνοποιήσεις και τη διασπορά «προσφύγων» σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος

Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης

Πρώην Βουλευτής

Διαβάστε το δημοσίευμα που προκάλεσε την έκρηξη της κ. Μακρή:

«Πόλεμο» σε ανήλικα παιδιά κήρυξε η Ραχήλ Μακρή, ευελπιστώντας να προσελκύσει τα πιο ακραία στοιχεία στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για τον Δήμο Παλλήνης.

Αφορμή, η λειτουργία δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στον Γέρακα, στις εγκαταστάσεις πρώην ιδιωτικού σχολείου.

Ο ξενώνας θα φιλοξενήσει 40 παιδιά ηλικίας 12-18 ετών και θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), με καλά εκπαιδευμένο προσωπικό 24 ατόμων, με το κτίριο να έχει ήδη ανακαινιστεί με βάση διεθνείς προδιαγραφές, σύμφωνα με απαντητικό έγγραφο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, προς τη δημοτική αρχή.

Το θέμα τέθηκε σε χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο οποίο η πρώην βουλευτής (ΑΝ.ΕΛΛ., ΣΥΡΙΖΑ) κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας «για την παράνομη εγκατάσταση μεταναστών από τα νησιά στον δήμο μας», αμφισβητώντας ότι η δομή θα φιλοξενήσει ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

«Τα 45 άτομα αγνώστου ταυτότητας και ηλικίας που φέρνουν φασιστικά και βίαια ερήμην της κοινωνίας εφόσον με έγγραφα αποδείξουν ότι πρόκειται για ανήλικα που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές να μοιραστούν σε ανάδοχες οικογένειες με πρώτες όσους δημοτικούς συμβούλους ψηφίσουν την Τρίτη “ναι”», έγραψε η κ. Μακρή σε κείμενό της στο facebook.

Ολοκλήρωσε το ρεσιτάλ ρατσισμού και λαϊκισμού «συνοδεύοντας» τα παραπάνω με ανάρτηση ιστοσελίδας με τίτλο: «Πακιστανός επιχείρησε να βιασει 82χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα» (sic).

Οι ομοιότητες με τον μισαλλόδοξο λόγο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν ξένισαν όσους παρακολουθούν την προεκλογική περίοδο στην πόλη.

Με δεδομένο ότι η κ. Μακρή αποτελεί την τρίτη υποψηφιότητα από τον χώρο της Δεξιάς, τοπικοί πολιτικοί αποδίδουν τα παραπάνω στην προσπάθειά της να «ψαρέψει» σε ακροδεξιά ακροατήρια.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παλλήνης, Θ. Ζούτσος, ζητά -μεταξύ άλλων- πλήρη, επίσημη και ανοιχτή ενημέρωση για τη δομή από το υπουργείο και τον ΔΟΜ.

Η δημοτική αρχή δεν είναι αρνητική στη λειτουργία της δομής, προτάσσει όμως την ενημέρωση και κατ’ επέκταση την προετοιμασία της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η άγνοια της τοπικής κοινωνίας για τη λειτουργία της δομής -για την οποία επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και στο υπουργείο- «είναι αυτή που δίνει τροφή σε ακραίους και λαϊκιστές».