Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Δήμητρα Κανέλλου-Σκάζα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Η Δήμητρα Κανέλλου-Σκάζα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» του Βαγγέλη Ανδριανάκου.

Ο Δήμος Νεμέας χρειάζεται νέες υποψηφιότητες με όραμα, δημιουργικότητα και ευαισθησία για τους συνανθρώπους μας.



 

Η Κανέλλου-Σκάζα Δήμητρα είναι 27 ετών παντρεμένη με τον Σκάζα Γεώργιο και είναι μητέρα δυο ανήλικων τέκνων .Δραστήρια, επικοινωνιακή, ευγενική με ήθος, αξιοπρέπεια και με χαμογελαστή παρουσία που την κάνει αγαπητή στις συμπολίτισσες – συμπολίτες μας και κυρίως στην Νεολαία του δήμου μας.

Είναι απόφοιτη από το ΙΕΚ Ιωαννίνων στον τομέα των Φαρμάκων –Καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων, επίσης γνωρίζει αγγλικά και computer .

Επιθυμία της είναι να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, όπου και όταν την χρειάζονται , ελπίζει ο Δήμος Νεμέας να γίνει τουριστικός πόλος έλξης παγκόσμιος . Μέλημα της είναι ότι μπορεί και πρέπει η Νεμέα να ξεθάψει την ιστορία της και να πάρει ο Δήμος μας την θέση που του ανήκει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι .

Η ευαισθησία , η δημιουργικότητα και η καλοσύνη είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την κα. Κανέλλου Δήμητρα .

Ας δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δυναμώσει η φωνή της Νεμέας, με την υποψηφιότητα της Δήμητρας Κανέλλου, ώστε η άποψη των νέων της πόλης μας να έχει καθοριστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα. Οι νέοι είναι και θα παραμείνουν το μέλλον του τόπου μας και οι νέοι ορίζοντες που πρόκειται να ανοιχθούν την νέα πενταετία στην Νεμέα, πρέπει να έχουν νεανική χρεία.