Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Πελοπίδα Καλλίρη για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

“Είναι μια πολιτική μάχη. Μπορούμε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά, γιατί αυτό αξίζει στους συντοπίτες μας”, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων στο μήνυμά του για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ακολουθεί το μήνυμα του κου Καλλίρη:



 

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές Εκλογές 2019, εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μας, για τη συγκινητική αποδοχή που έχει λάβει μέχρι σήμερα η υποψηφιότητά μου για το Δήμο Κορινθίων. Έχω την ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη να διεκδικώ μαζί με τους συνοδοιπόρους μου, πολίτες με ικανότητες και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, τη στήριξή σας για να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον τόπο μας. Με αίσθημα καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες σας.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο, οι συνοδοιπόροι μου και εγώ, δε θα ακολουθήσουμε πρακτικές άκαρπης αντιπαράθεσης, ή απαξίωσης της γιορτής της δημοκρατίας μας με διαρκείς κόντρες άνευ ουσίας που υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο και καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό. Δεν είναι μια μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε πρόσωπα, προγράμματα, τρόπους διοίκησης, ακόμα και πρακτικές. Είναι μια πολιτική μάχη. Μπορούμε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά, γιατί αυτό αξίζει στους συντοπίτες μας.

Ο τόπος και οι πολίτες του αξίζουν την εξέλιξη. Δεν ισοπεδώνουμε και δε μηδενίζουμε το όποιο καλό έχει γίνει στον τόπο. Εξελίσσουμε. Δε υποσχόμαστε κοσμογονικές αλλαγές με μαγικές λύσεις. Εξελίσσουμε. Δεν εγκρίνουμε πρόσωπα και πρακτικές που στοιχειοθετημένα έχουν βλάψει τον τόπο. Εξελίσσουμε. Σε επίπεδο προσώπων, πολιτικών και οράματος.

Κάνουμε πράξη το αυτονόητο.

Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Πελοπίδας Ι. Καλλίρης
Οικονομολόγος
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας
Υποψ. Δήμαρχος Κορινθίων