Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον το Σεμινάριο Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept στην Κόρινθο (video)

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την OINOS INTERNATIONAL, New York διοργανώνουν διήμερο Σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept – Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης»,

31 Μαρτίου – 1 Απριλίου και ώρα: 11:00- 18:00, Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2 Κόρινθος.

Ποιους Αφορά:




 

· Ανεξάρτητους παραγωγούς και επιχειρήσεις οίνου και αποσταγμάτων που επιθυμούν να επεκταθούν σε αγορές εκτός Ελλάδος
· στους παραγωγούς προϊόντων,

· επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ,

· επαγγελματίες της εστίαση

· καταναλωτές που επιθυμούν να ενημερωθούν για το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας, τις εξαγωγές, το branding, και λοιπά θέματα του κλάδου

Θα υπάρχει η δυνατότητα για B2B και Β2C συναντήσεων με τους διακεκριμένους ομιλητές – προσκεκλημένους με το πέρας των εισηγήσεων.

Σκοπός της ενέργειας είναι η αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με τις προοπτικές εξαγωγών στην αμερικανική αγορά, τη σημασία των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης, την ενημέρωση, τη διάχυση και την ποιοτική διεύρυνση των πελοποννησιακών προϊόντων. Επίσης, στοχεύει στην ανάδειξη, την προβολή και την καταξίωση στην γαστρονομική αγορά αξιόλογων, παραγωγών με διάθεση για καινοτομία.

Στη διημερίδα θα παρουσιαστούν και αναλυθούν απτά ζητήματα που αφορούν στις εξαγωγές, με πλέον ειδική αναφορά στις εξαγωγές στην Αμερική, το branding, και τη γαστρονομική ανάδειξη τοπικών προϊόντων.

korinthostv.gr