Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεμέα: Με επιτυχία η τελική φάση του Final-4 Παίδων – Απονομές (ΦΩΤΟ)

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νεμέας, το Δήμο Νεμέας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργάνωσαν με επιτυχία την τελική φάση του Final-4 Παίδων που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.



Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80, ο Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, όπου οι δύο πρώτες της βαθμολογικής κατάταξης, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και η 3η, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της με ομάδα από τις Ενώσεις της Αττικής.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής καθώς και οι επισκέπτες, έζησαν μοναδικές στιγμές στο Κλειστό Γυμναστήριο όπου φιλοξενήθηκαν τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στην πρωταθλήτρια ομάδα και τον καλύτερο παίχτη του Final-4 καθώς και στις υπόλοιπες ομάδες.

Τιμητική διάκριση και βράβευση στον προπονητή της χρυσής ομάδας βόλεϊ της Νεμέας τη δεκαετία του ’80 κ. Κωνσταντίνο Προύφα.

Παρόντες όλοι οι αθλητές που έγραψαν ιστορία με την ομάδα βόλεϊ της Νεμέας τιμώντας τον άνθρωπο που ανέδειξε το βόλεϊ στην Νεμέα την περίοδο εκείνη.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Νεμεάτης, γραμματέας του περιφ. συμβουλίου Γιάννης Ροτζιώκος.

Σ.Σ. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Νεμέας για την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Καλή συνέχεια!