Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστρολόγος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Τι φέρνει η σημερινή Πανσέληνος

Με το μήνυμα της πανσελήνου να μιλά για συνωμότες και φοβισμένο λαό, πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού και στις 29 και 7 μοίρες του Ζυγού το δεύτερο κατά σειρά ολόγιομο φεγγάρι στον ίδιο αστερισμό.

Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου μιλώντας στην Espresso εξηγεί ότι το “Ροζ Φεγγάρι” πραγματοποιείται σε μία μοίρα άσχημη και “δολοφονική”, καθώς σχηματίζει σύνοδο με μία από τις συμπαντικές οντότητες, την “ύβριν”.




 

“Το σπάνιο αυτό αστρολογικό φαινόμενο προκαλεί αλαζονεία και έπαρση σε εκείνους που διαθέτουν πολιτική, στρατιωτική και οικονομική δύναμη. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι ξεκάθαρο, για αυτό και πρέπει να αφουγκραστούμε, καθώς, όπως είπε και ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας Θουκυδίδης, ‘Ο λαός σώπαινε και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί’”, ανέφερε η αστρολόγος και πρόσθεσε:

“Επίσης, το 1952, από το φωτοχημικό νέφος που σκέπασε το Λονδίνο έχασαν με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή τους 12.000 αθώες ψυχές. Για αυτό χρειάζεται προσοχή, αφού το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον κινδυνεύει να μολυνθεί από ιογενή μικρόβια που θα σκορπίσουν φόβο και τρόμο. Από την άλλη, οι γεωμαγνητικές καταιγίδες προκαλούν ακραία καιρικά φαινόμενα, τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες ακόμα και πνιγμούς”.

Σύμφωνα με την αστρολόγο εκπλήξεις θα υπάρξουν στις δημοτικές εκλογές, με το 70% των δήμων να πηγαίνει σε δεύτερο γύρο, όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα προκύψουν πολιτικές συμμαχίες που δεν περιμένουμε. Η πανσέληνος φέρνει περιορισμό της ελευθερίας, εξέγερση, προβλήματα με τους μετανάστες και θέματα σε συγκοινωνίες και επικοινωνία. Επίσης, με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνονται τα ατυχήματα στη θάλασσα, τα σκάνδαλα, η εγκληματικότητα, η απάτη και το ψέμα. Θέματα στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Η πανσέληνος αυτή θα φέρει αναταραχές στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου, ενώ θα κλονίσει την αξιοπιστία του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος. Φέρνει τη συμπαντική νομοτέλεια στη γη, κυρίως σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από τις συμπαντικές οντότητες, την αλαζονική “ύβριν”, την απρόσεκτη “άτη”, τη θεία δίκη της νέμεσης και την καταστροφική “τίσι”.

Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και οι συμμαχίες που θα σχηματιστούν θα αλλάξουν την ιστορία. Ο αυξημένος θρησκευτικός εξτρεμισμός στη Μέση Ανατολή και σε διάφορες χώρες του κόσμου θα οδηγήσει σε ταραχές και πολέμους, που θα αναγκάσουν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη. Οι χώρες που σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο θα υποστούν τις μεγαλύτερες ζημιές είναι η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τσεχία και η Μεγάλη Βρετανία.

enikos.gr