Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βαγγέλης Λιμνιάτης: Υποψήφιος με το Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ έχει ανακοινώσει ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής προστασίας του Δήμου Νεμέας Βαγγέλης Λιμνιάτης.



 

”Έχω ανακοινώσει ήδη την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ». Επί θητείας του ήμουν για δύο χρόνια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας.

Έζησα «από μέσα» τα προβλήματα του Δήμου, τον αγώνα που κάναμε για να γίνουν κάποια πράγματα για τη Νεμέα και βέβαια όλα τα έργα που έγιναν επί Δημαρχίας Ανδριανάκου: την ένταξη της Νεμέας στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των αμπελώνων (που για μία δεκαετία τουλάχιστον είχε διακοπεί και την επαναφέραμε εμείς), την κατασκευή του δρόμου Κόμβου – Νεμέας, την κατασκευή της Πλατείας του Δημαρχείου, το δρόμο Νεμέα – Κούτσι – όρια Δήμου, τη μελέτη της πλατείας Λαζόπουλου, την πλατεία στο Κουτσομόδι, την αναστήλωση της Παναγίας του Βράχου και του Αγίου Γεωργίου, ξεκινήσαμε το αρδευτικό στην Αρχαία Νεμέα και πολλά μικρότερα έργα, άπειρες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις όπως τον καθαρισμό του Ασωπού, την ίδρυση και τη στήριξη πολιτιστικών συλλόγων σε κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου, όπως και διάφορες δραστηριότητες που σήμερα ορισμένες έχουν καταργηθεί.

Είμαι περήφανος που δούλεψα δίπλα στον Βαγγέλη Ανδριανάκο και για όλα αυτά τα έργα που παρά τις ανύπαρκτες τότε οικονομικές δυνατότητες του Δήμου πραγματοποιήσαμε και μάλιστα με μειωμένη θητεία τριών χρόνων. Και καταφέραμε και αφήσαμε πολλά χρήματα στα ταμεία του Δήμου.

Πέντε χρόνια μετά βλέπω τη Νεμέα να έχει αλλάξει αλλά προς το χειρότερο, να έχει βουλιάξει, να είναι κάθε βράδυ έρημη, τα μαγαζιά άδεια, να είναι βρώμικη, χωρίς λάμψη, χωρίς εκδηλώσεις, άσχημη.

Γι’ αυτό – παρά τις αυξημένες πια οικογενειακές μου υποχρεώσεις – αποφάσισα να ξανακατέβω ΜΑΖΙ με τον Βαγγέλη και να διεκδικήσω την ψήφο σας.

Γιατί τον εμπιστεύομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, γιατί είναι έντιμος, εργατικός και υπεύθυνος και πάνω απ’ όλα γιατί έχουμε κοινό όραμα για τη Νεμέα: τη θέλουμε κι οι δύο όμορφη, δυνατή και κυρίως ζωντανή.΄΄

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Λιμνιάτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος