Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: «Πάρτι» μέχρι το πρωί για τους πρωταθλητές!

Ντελίριο ενθουσιασμού στη Θεσσαλονίκη για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν έξαλλα την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι το πρωί. “Κάηκε” ο Λευκός Πύργος.

Απίστευτες στιγμές στην φιέστα του Δικεφάλου του Βορρά.




 

Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, κατακτώντας το τρίτο του πρωτάθλημα και πρώτο μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά την «πεντάρα» στον Λεβαδειακό και την εντυπωσιακή φιέστα του Δικεφάλου, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό πούλμαν της ομάδας και πήγαν στο Λευκό Πύργο, όπου τους περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει από νωρίς τη νύχτα μέρα.

Οι φίλοι του Δικεφάλου είδαν την ομάδα τους να επιστρέφει ύστερα από 34 χρόνια στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όπως ήταν φυσικό βρισκόντουσαν σε… παράνοια.

Παίκτες με πυρσούς στα χέρια, αλλά και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης με τους γιους του Γιώργο και Νίκο δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο. Σε ρόλο οργανωτή ήταν ο Πασχαλάκης, ο οποίος φώναζε «Εμπρός αετέ – δικέφαλε». Οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ τα…. είχαν χάσει, βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, με τον Βιεϊρίνια να λούζει με σαμπάνια τον κόσμο.

Από τους πανηγυρισμούς δεν γινόταν να λείψει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος το έζησε με τον δικό του τρόπο δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη.

Το χρονικό του τίτλου
Η Τούμπα είχε γεμίσει από νωρίς και ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός δεν γινόταν να «χαλάσει» τη γιορτή του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά φρόντισε να «καθαρίσει» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες, με το επιβλητικό 5-0 να «σφραγίζει» το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! Διέλυσε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο

Η πιο συγκλονιστική στιγμή πάντως, ήρθε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει στο γήπεδο τον τραυματία με χιαστούς, Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να συγκινείται με το φιλί της κόρης του και την αποθέωση από όλη την εξέδρα.

Το παιχνίδι τελείωσε κάπως έτσι, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα μέσα στο γήπεδο και να οδηγούνται στα αποδυτήρια, όπου επικράτησε «χαμός» με τραγούδι «we are the champions», ενώ έξω ετοιμαζόταν μία μεγαλειώδης παράσταση.

Η φιέστα ήταν πραγματικά φαντασμαγορική, σχεδόν χολλυγουντιανή, με laser και ηχητικά, με σκηνοθετική επιμέλεια, φωτορυθμικά και τεράστιες γιγαντοοθονες, για την γιορτή στην Τούμπα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Οι 28 χιλιάδες φίλαθλοι παρέμειναν στα καθίσματα τους πέρα από έναν σημαντικό αριθμό αυτών που παρεισέφρησαν στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων του ΠΑΟΚ, που κατέκτησαν τα προηγούμενα πρωταθλήματα το 1975 και το 1985, σε παράταξη εντός του γηπέδου μπροστά από την τεράστια εξέδρα που έχει στηθεί για τον σκοπό αυτό, περίμεναν την απονομή.

newsit.gr