Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιάννης Μπακασέτας: Υποψήφιος με το Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ έχει ανακοινώσει ο Γιάννης Μπακασέτας – Εμμανουήλ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πετρί. Είναι απόφοιτος της Γεωργικής Σχολής της Νεμέας. Εδώ και μία δεκαπενταετία έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση ελαιοτριβείου που λειτουργεί στο Πετρί από το 1968. Ζει μόνιμα στη Νεμέα και είναι παντρεμένος με την Βασιλική Προκόπου και πατέρας δύο παιδιών.




 

Αποφάσισα κι εγώ να είμαι υποψήφιος στο Συνδυασμό ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ. 
Στηρίζω τον Βαγγέλη Ανδριανάκο γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που διαθέτει την εμπειρία αλλά και τη θέληση να κάνει κάτι για τη Νεμέα. Το απέδειξε όταν ήταν Δήμαρχος. Αντίθετα, την πενταετία που πέρασε και σε λίγους μήνες φτάνει στο τέλος της, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έμειναν μόνο οι υποσχέσεις και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, ενώ η Νεμέα ξαναγύρισε στη μιζέρια και την απομόνωση.

Γι’ αυτό κατεβαίνω στις εκλογές γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σ’ ένα τόπο όμορφο και σύγχρονο που θα τους δίνει τα κίνητρα να μείνουν, να δουλέψουν και να μη φύγουν απ’ αυτόν.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας στον αγώνα μου αυτόν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μπακασέτας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεμέας