Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αθανάσιος Καρκώνης: Υποψήφιος με το συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Νεμέας

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Κώστα Φρούσιου, με τον Συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Νεμέας» έχει ανακοινώσει ο Αθανάσιος Καρκώνης.



Φίλες και Φίλοι,

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

Είναι βέβαιο ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Εμείς, η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Νεμέας», συγκροτήσαμε μια ισχυρή, έμπειρη και συνεκτική ομάδα δημοτών με την οποία φιλοδοξούμε να διοικήσουμε το Δήμο μας τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εσάς με ειλικρίνεια και να ζητήσω τη στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου, υποσχόμενος ότι θα δουλέψω με όραμα, συνέπεια και αποφασιστικότητα για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Άλλωστε, αυτό έκανα και ως Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Β’ δημοτικού σχολείου Νεμέας, όπου τα τελευταία τέσσερα έτη, μέσα από συλλογική δουλειά υλοποιήθηκαν δράσεις και πρωτοβουλίες που συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

Με τιμή,

Αθανάσιος Α. Καρκώνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Νεμέας