Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φωτεινή Κακαρίκου: Υποψήφια με το Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ

Την  υποψηφιότητά της στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ έχει ανακοινώσει η εκπαιδευτικός Φωτεινή Κακαρίκου.

Αγαπητοί συμπολίτες



 

Αντιλαμβάνομαι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές με σημαντικό αντίκτυπο στην ζωή και στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος με έπεισε για αυτό με τη θητεία του ως Δήμαρχος το 2010 και με ώθησε ώστε να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Από την πλευρά μου, επιθυμώ να αξιοποιήσω την μόρφωση μου και τις εμπειρίες που έχω συλλέξει μέσα από την επαγγελματική μου πορεία και ενασχόληση με τα μικρά παιδιά και να εστιάσω σε θέματα που αφορούν αυτά.
Επιπροσθέτως είμαι μια ανήσυχη πολίτης που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και ζητούν λύσεις. Θεωρώ ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από περιβαλλοντικές δράσεις, μέσα από τις οποίες οι πολίτες θα εμπλακούν εθελοντικά, αλλά και από ένα πρόγραμμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων και την εξάλειψη του φαινομένου αυτού.
Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις – υποστηρίζοντας το πρόγραμμα του Δημάρχου – για να κάνουμε ΜΑΖΙ την Νεμέα μια πόλη που τα παιδιά μας θα θέλουν να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά!

Γεννήθηκα στην Νεμέα το 1984 και εδώ έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Το 2002 πέτυχα στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο “Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2006 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και εργάστηκα για ένα έτος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ως καθηγήτρια Βρεφοκομίας και Εικαστικών. Ταυτόχρονα παρακολουθούσα τα σεμινάρια” Γλώσσα και Μαθηματικά στην πρώτη σχολική ηλικία” και “Βασικές αρχές της έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες”, του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τον Ιανουάριο του 2007 έδωσα εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και ήμουν επιτυχούσα και διοριστέα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2008 πήρα μετάθεση και υπηρέτησα στο 7ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας και από το 2009 έως και σήμερα υπηρετώ στο 1ο Νηπιαγωγείο Νεμέας.
Είμαι κάτοχος του FCE του CAMBRIDGE και του DELF 1er Degre, όπως επίσης κατέχω το πιστοποιητικό επιμόρφωσης ενηλίκων στις νέες τεχνολογίες.
Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καρυώτη και μητέρα τριών κοριτσιών, δώδεκα, τεσσάρων και δυόμιση ετών.

Φωτεινή Κακαρίκου- Καρυώτη
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜEΑ