Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της τοπικής κοινότητας Νεμέας «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Κατατέθηκε την Κυριακή 05-05-2019 στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ο Συνδυασμός της τοπικής κοινότητας Νεμέας «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Όλοι  δίναμε  πάντα ιδιαίτερη σημασία στις δημοτικές εκλογές, γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού  είναι το πλησιέστερο προς τον πολίτη επίπεδο άσκησης εξουσίας. Σ’ αυτό το επίπεδο υπάρχει αμεσότητα στη λήψη των αποφάσεων και στην επίλυση των προβλημάτων, κάτι που δεν συμβαίνει στα άλλα επίπεδα εξουσίας.

Ο κάθε υποψήφιος και μετέπειτα αιρετός,  θα πρέπει να είναι πραγματικός εκπρόσωπος του δημότη, όλων των πολιτών και όχι ενός στενού κυκλώματος, θα πρέπει να διαμένει μόνιμα στην περιοχή και να έχει πλήρη επίγνωση των προβλημάτων και των αναγκών της.

Θα πρέπει ακόμη, να έχει καθαρή εικόνα αυτών των προβλημάτων και των αναγκών  στο σύνολό τους και όχι μόνο αυτών που απασχολούν  τον ίδιο και τον στενό του κύκλο. Χρειάζεται επιπλέον να διαθέτει όραμα και σχέδιο και να γνωρίζει μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις του.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε να συνεργαστούμε κάποιοι νέοι άνθρωποι και  να φέρουμε μπροστά σας μια ρεαλιστική πρόταση για το Τοπικό Συμβούλιο της Νεμέας.

Είμαστε συμπολίτες σας, άνθρωποι με κοινά βιώματα με όλους εσάς, που ο καθένας  παλεύει στην καθημερινότητά του από το δικό του μετερίζι και αυτό μας κάνει μια αξιόπιστη και δυνατή ομάδα.

Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές γιατί ξέρουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε να πάμε τη «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΤΟΥ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Ακολουθεί η δήλωση κατάρτισης του Συνδυασμού «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο.



ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

για την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΜΕΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

Όνομα Συνδυασμού

«ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

    1.  ΘΕΟΦΙΛΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  του Γεωργίου
    2. ΚΟΤΣΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου
    3. ΛΑΜΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου
    4. ΛΕΚΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του Νικολάου
    5. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σταύρου
    6. ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
    7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου
    8. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ – ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη