Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Κυριάκος: Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος για την κοινότητα Λεοντίου

Αγαπητοί συνδημότες

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί τον πιο στενό συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον πολίτη και την εκτελεστική εξουσία με σημαντική παρουσία στην καθημερινότητα μας.

Στα πλαίσια της νέας οργανωτικής αναδιάρθρωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο θεσμός των κοινοτήτων έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με το παρελθόν, όπου είχε βρεθεί στο περιθώριο.




 

Το γεγονός αυτό καθιστά ουσιαστική την ενασχόληση με τα κοινά και μάλιστα στη βάση της αυτοδιοικητικής πυραμίδας.

Για το λόγο αυτό λαμβάνω την τιμή να θέσω υποψηφιότητα ως πρόεδρος της κοινότητας Λεοντίου με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του χωριού μας και την αντιμετώπιση ζητημάτων τα οποία, αν και φαντάζουν αυτονόητα, δεν θεωρούνται ωστόσο δεδομένα.

Πιο αναλυτικά στόχοι μου είναι:

  • Η τακτική καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων της κοινότητας (κεντρική πλατεία, παιδική χαρά, είσοδος χωριού, νεκροταφείο, δημοτικό σχολείο, γραφείο κοινότητας)
  • Η διαμόρφωση και ανάδειξη ιστορικών μνημείων και κτιρίων (πολιτιστικό κέντρο Γεώργιος Μπεκιάρης) που ανήκουν στην κοινότητα Λεοντίου.
  • Η συντήρηση του υδρευτικού δικτύου και των αγροτικών οδικών αξόνων με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καλλιεργητών του χωριού μας.
  • Μεταφορά του ψηφιακού δικτύου τηλεόρασης σε πιο προσιτό σημείο για την κοινότητα.

Τα παραπάνω αποτελούν βασικούς άξονες για την αναζωογόνηση του χωριού μας και γι αυτό αγαπητοί συγχωριανοί ζητώ την στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκα στο Λεόντιο το 1955. Είμαι συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος και παντρεμένος έχοντας δυο ενήλικα παιδιά. Εργάστηκα για 35 χρόνια στην Αθήνα στην πολυεθνική εταιρεία μουσικής δισκογραφίας MINOS-EMI-COLUMBIAστο τμήμα πωλήσεων. Από το 2011 ζώ μόνιμα στο Λεόντιο και τα τελευταία τρία χρόνια είμαι επίτροπος στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου της κοινότητας μας.

Δημήτρης Κυριάκος του Αντωνίου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ