Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βαγγέλης Ασημακόπουλος: Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Με γνωρίζετε όλοι και μάλιστα οι περισσότεροι όχι με το όνομά μου αλλά με το όνομα «Πισίνας», που με χαρακτηρίζει 35 ολόκληρα χρόνια, από τότε που λειτουργούσαμε με τον πατέρα μου το ομώνυμο μαγαζί «Πισίνα Νεμέας».



 

Γεννήθηκα στη Μελβούρνη Αυστραλίας, είμαι παιδί μεταναστών και επέστρεψα με την οικογένειά μου στη Νεμέα απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας μου το 1975. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γνωρίζω τον Βαγγέλη τον Ανδριανάκο από έφηβος, όταν ερχόταν στο μαγαζί μας. Γνωρίζω ότι είναι άνθρωπος ειλικρινής, με ήθος και προσωπικότητα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, γι’ αυτό αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη, να σταθώ στο πλευρό του και να αγωνιστώ μαζί του γιατί αγαπώ τον τόπο που μεγάλωσα, δούλεψα και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Η Νεμέα αυτή τη στιγμή είναι μία πόλη άχρωμη, χωρίς την ιδιαίτερη ταυτότητα που λόγω του προϊόντος της και της ιστορίας της θα έπρεπε να έχει, άναρχη σε δόμηση και κυκλοφοριακό και βρώμικη.

Είμαι νέος άνθρωπος, μεγαλώνω δύο παιδιά, που φιλοδοξώ να παραμείνουν στον τόπο μας και θέλω να δω αυτόν τον τόπο να μεταμορφώνεται σε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Στη Νεμέα που μας αξίζει.

ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ λοιπόν με τον Βαγγέλη Ανδριανάκο.