Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Μπούφας: Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»  έχει ανακοινώσει ο Δημήτρης Μπούφας.




Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Ως ένθερμος υποστηρικτής της ελληνικής φιλοσοφίας ότι όλοι οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας, αποφάσισα κι εγώ να ασχοληθώ άμεσα, θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ».

Είμαι 46 ετών και παντρεμένος με την Ελένη Δόξα. Έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, 13, 12 και 3 ετών. Κατάγομαι από το Λεόντιο και μένω στη Νεμέα. Είμαι αγρότης – οινοπαραγωγός.

Νιώθω ότι ο τόπος που ζω έχει ανάγκη από την τόνωση του πρωτογενούς τομέα, την ανάδειξη της πολιτιστικής του κληρονομιάς, καθώς και από την προώθηση του οινοτουρισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση, θεωρώ όπως πρέπει η νέα δημοτική αρχή να χαράξει πορεία.

Ως δημότης που ζω με την οικογένειά μου στο Δήμο Νεμέας, όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μας, όχι ως παθητικός θεατής, αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει!

Αισθάνομαι υποχρέωση να συμβάλλω σ’ αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου με σεβασμό και αξιοπρέπεια και χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος.

Οφείλουμε όλοι ν’ αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας για έναν Δήμο που θέλουμε και αγαπάμε και να επιλέξουμε αξιόλογους εκπροσώπους, ικανούς να επιτελέσουν το έργο τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μπούφας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεμέας στο Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»