Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αθανάσιος Δημόπουλος: Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»  έχει ανακοινώσει ο Αθανάσιος Δημόπουλος.



Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Ο Δρόμος για την βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Νεμέας και των κοινοτήτων της, περνά μέσα από τις ενέργειες του Δήμου. Για το λόγο αυτό αποφάσισα την πολιτική μου ενεργοποίηση και σύμπλευση με τον Βαγγέλη Ανδριανάκο και τον συνδυασμό «Μαζί για τη Νεμέα».

Η παρουσία και η εμπειρία του Βαγγέλη στο χώρο της αυτοδιοίκησης δεν αποτελούν αδυναμία, αλλά πολύτιμο εφόδιο στην προσπάθεια για μια ουσιαστική και πολυδιάστατη αναμόρφωση του Δήμου της Νεμέας. Μόνο μέσα από την ένωση της πείρας με τον ορμητισμό του νέου η αλλαγή είναι ένας στόχος ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος.

Ζητώ λοιπόν με σεβασμό και ανιδιοτέλεια την στήριξή σας σε αυτήν την προσπάθεια, για να παλέψουμε μαζί για έναν Δήμο δημοκρατικό, αποτελεσματικό και ανοικτό που θα λειτουργεί με διαφάνεια για τις ανάγκες των πολλών.

Μαζί για ένα Δήμο που θα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και θα συνομιλεί μαζί της. Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις.

Μαζί για να χτίσουμε τη Νεμέα της αλλαγής μέσα από την δική μας αλλαγή.

Μαζί για τη Νεμέα !

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Δημόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεμέας