Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΣΜΟΣ

Υποπτευόταν ότι ο σύζυγος την απατούσε αλλά δεν φαντάστηκε ότι θα ήταν με τη μητέρα της

Η πληροφορία ότι ο σύντροφός σου μπορεί να έχει μία «παράνομη» σχέση είναι πιθανό να διαλύσει ψυχολογικά τον οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον όταν το «τρίτο» πρόσωπο είναι… η ίδια σου η μητέρα.



 

Μπροστά σε αυτή την δυσάρεστη ανακάλυψη βρέθηκε μία κοπέλα από την Αυστραλία όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής. Η 27χρονη Τάνια αποκάλυψε στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show» ότι βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά με μία παλιά του φίλη.

Η αλήθεια που επιμελώς της έκρυβε ωστόσο ξεπερνούσε τη φαντασία της. Με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και μία 6χρονη κόρη, να είναι τις περισσότερες φορές συναισθηματικά απών και τους συγγενείς της να υποπτεύονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Τανια πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της εξέφρασε τις ανησυχίες της.

«Μόλις τους ξεμπρόστιασα και τους δύο άρχισε να ρίχνει ο ένας το φταίξιμο στην άλλη», ανέφερε η κοπέλα. Η σοκαρισμένη γυναίκα ανέφερε ότι δε γνώριζε για πόσο καιρό υπήρχε αυτή η παράνομη σχέση και διευκρίνισε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της γνώριζε την κατάσταση ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μιλήσει.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η γυναίκα παράτησε τον σύζυγο της, ενώ άγνωστες παραμένουν οι σχέσεις της με τη μάνα της.

newsbeast