Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Κουγιούρη υποψηφίου Προέδρου Αηδονίων

Φίλοι συγχωριανοί,

Είμαι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που προσφέρθηκα οικειοθελώς να βάλω πλάτη για τούτο το χωριό, διεκδικώντας το αξίωμα του προέδρου κοινότητας Αηδονίων. Χωρίς να δεχθώ το όποιο εκβιασμό από εργοδότες, χωρίς να λάβω κάποιο χρίσμα, χωρίς να επιδιώκω να συμπληρώσω το εισόδημα μου εκμεταλλευόμενος το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου.




 

Επιθυμώ να είμαι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα έχοντας την δυνατότητα να συζητώ με όλους τους συμπολίτες μου τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας. Βασική μου επιδίωξη αποτελεί η προσπάθεια μου να βελτιώσω όσο γίνεται την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και όσων επισκέπτονται το χωριό μας.

Θέλουμε να είναι οι πλατείες του χωριού μας όμορφες και καθαρές.

Θέλουμε να ομορφύνουμε την πλατεία στην ΚΡΕΜΑΣΗ.

Θέλουμε να διαμορφώσουμε το χώρο στην βρύση ΚΟΛΟΒΕΛΩΝΗ.

Θέλουμε να διαμορφώσουμε τον χώρο στη βρύση ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Θέλουμε στους δρόμους μας να περνούν λεωφορεία με πρόσβαση στα αρχαιολογικά ευρήματα του χωριού μας.

Θέλουμε να διαμορφώσουμε το κάτω μέρος της ΠΛΑΤΑΝΑΣ.

Θέλουμε να αποδίδουμε τον δέοντα σεβασμό στους νεκρούς μας διατηρώντας ένα καθαρό και περιποιημένο νεκροταφείο.

Και βέβαια το θέλουμε και μας αξίζει. Όμως για να γίνουν αυτά δεν θα τα καταφέρω μόνος μου. Σας θέλω όλους και όλες μαζί μου. Ό,τι γίνεται, γίνεται με όλους μαζί.

Το όνομα του χωριού μας ΑΗΔΟΝΙΑ δεν επιλέχθηκε τυχαία. Οι φυσικές ομορφιές και οι άνθρωποι του το κάνουν ξεχωριστό. Ας φροντίσουμε να το μάθουν περισσότεροι.

 

Με εκτίμηση

Βασίλης Κουγιούρης

 

Σ.Σ. Την ανωτέρω δήλωση – επιστολή υποψηφιότητας του Βασίλη Κουγιούρη, υποψηφίου Προέδρου Αηδονίων, λάβαμε από τον Δήμο Νεμέας, την οποία και  δημοσιεύουμε.