Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δυναμικά μπήκε στη μάχη της Νεμέας ο Απόστολος Καραχοντζίτης (VIDEO)

Το προεκλογικό του κέντρο εγκαινίασε το Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας,. Απόστολος Καραχοντζίτης, και αν κρίνουμε από την προσέλευση του κόσμου και κάνουμε τις συγκρίσεις με τους υπόλοιπους υποψήφιους θα πρέπει να θεωρούμε ότι μπαίνει με ένα προβάδισμα στην τελική ευθεία των εκλογών στην περιοχή.




 

Στην ομιλία του ο κ. Καραχοντζίτης έκανε σαφές το στίγμα της αυτοδιοικητικής του πρότασης και η οποία συνοψίζεται στην ανάγκη της περιοχής να λάβει μία νέα ώθηση και μια νέου τύπου ανάπτυξη βασισμένη σε σύγχρονα δεδομένα και ανάγκες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για μια προσπάθεια με έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους στα αυτοδιοικητικά του τόπου, μίλησε για την ανάγκη επίτευξης του εφικτού και του αυτονόητου.

Σημείωσε δε με νόημα ότι “βρισκόμαστε απέναντι σε ισχυρούς μηχανισμούς, σε συμφέροντα και ιδιοτέλειες που κάποιοι συνεχίζουν να εκπροσωπούν. Βαρεθήκατε τους ίδιους και τους ίδιους. Έχουμε το πιο ανανεωτικό ψηφοδέλτιο που υπήρξε ποτέ στη Νεμέα. Προχωράμε χωρίς συμβιβασμούς, παράγοντες και περίεργους μηχανισμούς, αυτά όλα θα είναι απέναντί μας, δεν τους θέλουμε.

Θα πάμε σε ευθεία σύγκρουση με όλους αυτούς που θεωρούν τη Νεμέα κτήμα τους και χωράφι τους. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ή ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. Τελεία και παύλα, με όλα αυτά που ακούστηκαν όλον αυτόν τον καιρό. “

Όσον αφορά το πρόγραμμα του συνδυασμού ο κ. Καραχοντζίτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των χωριών του Δήμου, στη συμμετοχική διοίκηση, τη βελτίωση των υποδομών, στην αλληλεγγύη σε όσους βρέθηκαν σε δεινή θέση κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Ειδική μνεία έκανε στην ψηφιακή πολιτική του Δήμου και πως αυτή θα συνδυαστεί με το concept των “έξυπνων πόλεων”, τον αγροτουρισμό και ειδικότερα την ανάδειξη της Νεμέας μέσα από την προβολή έργων και ιστορικών / πολιτιστικών σημείων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο νέο εισόδημα για την περιοχή.

Κατέληξε λέγοντας “να εκμεταλευθούμε αυτά που έχουμε με πλάνο και εξωστρέφεια”.

isthmos.gr