Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιώργος Μούσχουρας: Νικητές θα είστε εσείς με την στήριξη και την εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Νεμέας με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Φρούσιου ¨Συνεργασία Πολιτών Νεμέας¨ και με υπευθυνότητα νιώθω ότι είναι υποχρέωση μου να ασχοληθώ με τα κοινά.




 

Για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, για τα ΠΑΙΔΙΑ μας που μεγαλώνουν στον τόπο μας και για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που νιώθω απέναντι στους γονείς μου, οι οποίοι με έμαθαν να αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα.

Για τα καθημερινά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, για το επάγγελμα που κάνω ως ΑΓΡΟΤΗΣ-ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ, το οποίο και θεωρώ τιμή μου να καλλιεργώ πάνω σε ΙΕΡΑ και ΓΟΝΙΜΑ ΧΩΜΑΤΑ.

Για την ΙΣΤΟΡΙΑ που έχει ο τόπος μας και για την ιστορία που θέλω να συνεχίσει να γράφεται με την ανάπτυξη και ανάδειξη των προϊόντων της μεγαλύτερης αμπελουργικής ζώνης των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, με την ανάδειξη και ανάπτυξη της αρχαιολογικής κληρονομιάς του τόπου μας. Με όρεξη για δουλειά, δημιουργικότητα, ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ.