Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ελένη Παπαλαμπροπούλου-Μπασανιώτη: Υποψήφια με το Συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Την υποψηφιότητά της στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, με τον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» έχει ανακοινώσει η Ελένη Παπαλαμπροπούλου-Μπασανιώτη.



Γέννημα θρέμμα Νεμεάτισσα, μητέρα δύο παιδιών του Αλέξη και της Σοφίας, τα οποία ύστερα από τις σπουδές τους επέστρεψαν στη Νεμέα, όπου όλοι μαζί δραστηριοποιούμαστε στην οικογενειακή μας επιχείρηση.

Η συμμετοχή μου ως τώρα και σε αυτές τις εκλογές δεν είναι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική, αφού έχει να κάνει με πραγματικά προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μου και οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να συμβάλλω στην επίλυσή τους με οποιαδήποτε τρόπο και κόστος. Επίσης, η Νεμέα είναι αναγκαίο να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη και να γίνει σημείο αναφοράς ως οινικός προορισμός. Η μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της χώρας είναι συνυφασμένη με την ιστορία, το πολιτισμό, τη παράδοση αιώνων και χρειάζεται να αναδείξει το χαρακτήρα της.

Το όραμα μας είναι η Νεμέα να αποτελεί μια πόλη Πρότυπο, Καθαρή, Λειτουργική, Φιλόξενη, Εμπορική, Φωτεινή, Ασφαλή, με Κατάλληλες Υποδομές.Μία πόλη Φιλική προς τα παιδιά της, Πράσινη με χώρους αθλητικούς και αναψυχής. Μια πόλη που σέβεται τη καθημερινότητα των Νεμεατών, τις ανάγκες των οινοπαραγωγών και των επιχειρηματιών, τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και των επισκεπτών της.

Τα τελευταία χρόνια επέλεξα να συνεργαστώ, από τη θέση που έχω στα κοινά, με τον Βαγγέλη Ανδριανάκο και γνώρισα έναν άνθρωπο με όραμα, πείσμα, εργατικό, αγωνιστή, στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε υποψήφιος δήμαρχος.

Όλα αυτά θα πρέπει να βλέπει και κάθε πολίτης της Νεμέας, αφού πρωταρχικής σημασίας είναι η επιλογή του Δημάρχου βάση ικανοτήτων. Η πορεία του άλλωστε μπορεί να αξιολογηθεί μέσα από τα 3,5 χρόνια που ήταν στο τιμόνι του δήμου. Κατάφερε μέσα στην Ελλάδα της κρίσης να παρουσιάσει έργο και να στοχεύει σε ένα δήμο πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή.

Όλοι εμείς, πρέπει να προσπαθήσουμε ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ, για να αλλάξουμε ΜΑΖΙ το τόπο που ζούμε και τις ζωές μας προς το καλύτερο.

Με αίσθημα ευθύνης σας ζητώ να με στηρίξετε για να πετύχουμε ότι αρχίσαμε με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ».

Με εκτίμηση

Ελένη Παπαλαμπροπούλου-Μπασανιώτη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νεμέας