Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ» – Οι υποψήφιοι

Ως υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο των Αρχαίων Κλεωνών με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ», ζητούμε την στήριξη σας και την ψήφο σας, με σκοπό να αλλάξουμε την εικόνα του χωριού μας προς το καλύτερο και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής  μας και των συγχωριανών μας.



 

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να υλοποιήσουμε όλους του στόχους που έχουμε θέσει και αφορούν την ζωή μας και των συγχωριανών μας, στο χωριό μας, στον τόπο μας, στις Αρχαίες Κλεωνές.

Συγκεκριμένα, δεσμευόμαστε να δώσουμε βαρύτητα στην καθημερινότητα του χωριού μας, φροντίζοντας πάντα να είναι αυτό καθαρό, με επαρκώς φωτισμένους δρόμους και πλατείες. Ο μισθός του Προέδρου θα διατίθεται για την καθαριότητα του χωριού και ειδικότερα για το χώρο και όλες τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου.

Μέλημά μας επίσης είναι η συντήρηση των αγροτικών δρόμων και η σωστή διαχείριση του αρδευτικού δικτύου, όπως επίσης και η σύνδεση της παλιάς με τη νέα δεξαμενή άρδευσης.

Θα προσπαθήσουμε, με τη βοήθειά σας, καθώς και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας να διοργανώσουμε εκδηλώσεις, με σκοπό το χωριό μας να είναι πάντα ζωντανό, ενώ το γραφείο της κοινότητας θα είναι ανοιχτό με σταθερό ωράριο, ώστε να μπορείτε να καταθέτετε τις προτάσεις και τα παράπονα σας.

Θα προσπαθήσουμε ακόμη να ενισχύσουμε τα κίνητρα της νεολαίας του χωριού μας για τον αθλητισμό με την κατασκευή νέου γηπέδου, να προβάλλουμε τους αρχαιολογικούς μας χώρους, όπως είναι ο ναός του Ηρακλή και παράλληλα να αξιοποιήσουμε  την παλιά πλατεία του χωριού μας στα Πλατάνια και το χώρο του παλιού νεκροταφείου, βασιζόμενοι στην μελέτη που είχε γίνει επί θητείας του Βαγγέλη Ανδριανάκου.

Ζητούμε λοιπόν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για το καλό του τόπου μας.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ λοιπόν.

Οι υποψήφιοι :

  1. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Γεωργίου
  2. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου
  3. ΜΑΝΤΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
  4. ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Χρήστου
  5. ΜΠΟΥΜΗ – ΦΡΙΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Βλασίου
  6. ΠΑΠΑΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου