Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Μπαραφάκας: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Προοπτική»

Ο οινοποιός Χρήστος Μπαραφάκας στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Νεμέας Απόστολου Καραχοντζίτη

Μεγάλωσα στην Νεμέα και ουδέποτε σκέφτηκα να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Δημιούργησα εδώ την οικογένειά μου και απέκτησα δυο παιδιά για τα οποία είμαι έτοιμος ν’ αγωνιστώ, και να φτιάξω συνθήκες και βάσεις γερές ώστε να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν και αυτά εδώ.



Καλλιεργώ την γη και σαν φυσικό επακόλουθο και αυτονόητο για μένα ήταν ν’ ασχοληθώ και μ’ αυτό το σπουδαίο προϊόν που μας προσφέρει απλόχερα ο αμπελώνας την Νεμέας, το Αγιωργίτικο.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου, ξεκινάει το 2014 όπου και εκλέχτηκα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεμέας (2014-2019).

Εκλέχτηκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητήριου Κορινθίας (2018), είμαι μέλος του Διοικητικού Συλλόγου ΠΑΣ Πανεμεατικός και ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Νεμέας.

Στόχος μου είναι να αναδείξω την Νεμέα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τον πλούτο της και το κρασί της.

Να δουλέψω γι’ αυτόν τον τόπο χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μακριά από συμπλέγματα και προσωπικά οφέλη, με σεβασμό στους πολίτες και με τα αυτιά ανοιχτά για όλους.

Για αυτούς τους λόγους και για χίλιους ακόμα τάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Απόστολου Καραχοντζίτη και ζήτω την στήριξη σας για Μια ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τη Νεμέα, δεκτική σε προκλήσεις, για μια Νεμέα που θα μπορεί να σταθεί με μεγαλοπρέπεια ανάμεσα σε μοντέλα άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, χωρίς να της λείπει τίποτα.

Χρήστος Μπαραφάκας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

«Νέα Προοπτική» Υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας Απόστολος Καραχοντζίτης