Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κώστας Φρούσιος: Σας ευχαριστώ όλους και θα βαδίσουμε ενωμένοι για την τελική Νίκη

Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Φρούσιου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας που προσήλθαν σε αυτές τις εκλογές για να επιτελέσουν το Δημοκρατικό τους καθήκον καθώς και όλους όσους στήριξαν αμέριστα το συνδυασμό μας.




Αυτή η επιλογή και επιβράβευση ώστε να κερδίσει ο συνδυασμός μας αυτή την Κυριακή αποτελεί για όλους εμάς ιδιαίτερη τιμή.

Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με σύνεση ευθύνη και αποφασιστικότητα για την ανάπτυξη και πρόοδο του δήμου μας.

Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο Ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες υποψηφίους του συνδυασμού μας που κατέθεσαν σε αυτή την πορεία Νίκης τον καλύτερό τους εαυτό και την ψυχή τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου, με τους συνεργάτες τους, για τον όμορφο και με πολιτικό πολιτισμό εκλογικό αγώνα και να δηλώσω πως όλοι μαζί δίπλα δίπλα θα πορευτούμε με σεβασμό συλλογικότητα διαφάνεια και ήθος χωρίς έπαρση για την ανάπτυξη της Νεμέας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Θα διεκδικήσουμε δυναμικά όσα ο Δήμος μας αξίζει γιατί μας ενώνει το αύριο.

Δεν υπάρχει για εμάς χώρος για πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες. Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στο παρόν και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Σας ευχαριστώ όλους και δηλώνω πως ενωμένοι χέρι-χέρι θα βαδίσουμε και θα συνεχίσουμε για την τελική Νίκη την επόμενη Κυριακή γιατί η Νεμέα μας ενώνει.

Με εκτίμηση

Κώστας Φρούσιος

Επικεφαλής συνδυασμού Συνεργασία Πολιτών Νεμέας