Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια επιστολή Βαγγέλη Ανδριανάκου

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που παρείχατε στον Συνδυασμό μου την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Χάρη σ’ αυτήν εκλέχθηκαν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο άξιοι, ικανοί και καταξιωμένοι συνεργάτες μου, που τιμήσατε με την  ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.



 

Αυτό ήταν το πρώτο, γενναίο βήμα που ΟΛΟΙ μαζί έπρεπε να κάνουμε για τον τόπο μας, τη ΝΕΜΕΑ. Το καθήκον μας όμως δεν τελείωσε την περασμένη Κυριακή. Η πιο κρίσιμη στιγμή για το “αύριο” της Νεμέας είναι η Κυριακή που μας έρχεται.  Βλέπετε, η Νεμέα δεν έχει πλέον ούτε χρόνο για πειραματισμούς, ούτε άλλα περιθώρια για λάθη. Πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στα έργα υποδομών, έργα που αφενός θ’ αλλάξουν την όψη της,  αφετέρου θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους.  Ήρθε η ώρα η αναδιάρθρωση να επεκταθεί και στην σταφίδα, να υλοποιηθεί ο βιολογικός καθαρισμός, να γίνει ανάπλαση του κέντρου της Νεμέας, να γίνει βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας ώστε οι αγρότες μας να είναι ασφαλείς, να αξιοποιηθούν μελέτες για τα χωριά του Δήμου μας, να γίνει ο κυκλοφοριακός κόμβος στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, καθώς και μικρότεροι κόμβοι και σημεία πράσινου σε όλο τον Δήμο, να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή της Νεμέας  στη διαχείριση του φράγματος του Ασωπού, να αναδειχτούν οι αρχαιολογικοί χώροι του Δήμου μας, να γίνει το ΦΛΙΑΣΙΟ μουσείο οίνου, να αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή μας και να δημιουργηθούν τουριστικές υποδομές, να μετατραπεί ο Δήμος μας σε ανοιχτό μουσείο και οινοτουριστικό προορισμό, να γίνουν παιδικές χαρές και τόποι ασφαλούς ψυχαγωγίας των παιδιών μας, καθώς και νέοι χώροι άθλησης όπως κολυμβητήριο, να ληφθεί πρόνοια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου, των γυναικών και των παιδιών.  Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε όσα έμειναν ανεκμετάλλευτα την πενταετία που πέρασε και ιδίως το ΕΣΠΑ που λήγει το 2020  και είναι η μόνη χρηματοδοτική ευκαιρία για τη Νεμέα.

Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί τόσο η μεγάλη εμπειρία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και οι γνώσεις και η ικανότητα των δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού μου. Ξέρετε ότι θα δουλέψω με γνώση, σχέδιο, σύστημα και αφοσίωση. Ξέρετε ότι ο χαρακτήρας  μου και η προσωπικότητα  μου εγγυώνται πέραν όλων των άλλων, την  αρμονική συνεργασία με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους των άλλων συνδυασμών και την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίουπρος όφελος του Δήμου και  όλων των δημοτών.

Γι’ αυτό σας καλώ την ΚΥΡΙΑΚΗ να έρθετε όλοι ΜΑΖΙ μας και με την ψήφο σας να μου δώσετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να δουλέψω με τους συνεργάτες μου και να κάνω  όσα θα φέρουν στον τόπο μας την ανάπτυξη, την ευημερία, την αναγνώριση και την προκοπή.

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ δεν περισσεύει κανένας φίλοι μου. Γιατί η ΝΕΜΕΑ, πέρα και πάνω απ’ όλα μας  ενώνει!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς….

Βαγγέλης Ανδριανάκος