Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γκλέτσος μίλησε για μια «Ελλάδα στα βράχια» σε περίπτωση εκλογής Μητσοτάκη

Μετά την ήττα του από τον Φάνη Σπανό στη «μάχη» της διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του χθες βράδυ προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια και να στείλει ενωτικό μήνυμα.




 

«Εμείς βάζουμε πλάτη, θα λέμε ”ναι σε όλα” a priori, σε όλα τα έργα», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Πολύ γρήγορα, μετατόπισε το κέντρο βάρους της δήλωσής του από τα τοπικά στην κεντρική πολιτική σκηνή, μιλώντας για μια «Ελλάδα στα βράχια» σε περίπτωση εκλογής Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, είπε με έντονο και φορτισμένο ύφος: «Σε ό, τι αφορά τα μεγαλύτερα και σπουδαία, θέλω να παρακαλέσω όλους τους πολιτικούς ταγούς που πέρασαν. Έτσι κι αλλιώς, δεν γινόταν αλλιώς, πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα πάρα πολύ ακριβά. Αυτή τη στιγμή παρακαλώ τους πρώην πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Κώστα Καραμανλή, τον κύριο Σαμαρά, όλους τους πρώην πρωθυπουργούς: η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Κάνω έκκληση στον κύριο Σημίτη, στην κυρία Γεννηματά, στον κύριο Βενιζέλο, στον έμπειρο πια αλλά σωστά τιμωρημένο κύριο Τσίπρα, στον κύριο Κουτσούμπα, να δώσουν επιλογές στον λαό. Δεν είναι επιλογή ο κύριος Μητσοτάκης, είναι η Ελλάδα στα βράχια. Προς Θεού, προσέξτε. Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι. Δώστε επιλογή στον λαό».

Η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου δε σχολιάστηκε από το πάνελ των σχολιαστών στον σταθμό, αλλά ήταν μια επίθεση που προκάλεσε εντύπωση, κυρίως για τον τρόπο που τοποθετήθηκε.