Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια δήλωση του νέου Δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, όλους τους συμπολίτες μας, που την περασμένη Κυριακή για άλλη μία φορά επέλεξαν να στηρίξουν το συνδυασμό μας. Η επιλογή τους αυτή μας γεμίζει ευθύνη.



Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά ένα νέο δημοτικό συμβούλιο εμπλουτισμένο και με νέους ανθρώπους με το οποίο θα επιδιώξουμε τις περισσότερες συγκλίσεις για να δουλέψουμε μαζί, με στόχο την πρόοδο του τόπου μας, που είναι και η επιθυμία των συμπολιτών μας.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες συμπολίτες μας ότι θα πράξουμε ότι είναι δυνατό για να φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας έκαναν.
Για εμάς το ζητούμενο είναι να πετύχουμε και αυτό προϋποθέτει ομαδική δουλειά με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, για ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα στηρίζεται στη συνεργασία, στη συλλογικότητα, στο σεβασμό σε όλους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αρχές και αξίες.
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Θα εργαστούμε με όραμα, με διαφάνεια, με σύγχρονη ματιά για τον τόπο μας, για να χτίσουμε όλοι μαζί το αύριο του Δήμου. Ένα δήμο ανοιχτό σε κάθε δημότη με συμμετοχική διαδικασία στη λήψη των αποφάσεων.

Θα προχωρήσουμε μπροστά με ενότητα. Θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που ενέκριναν με την επιλογή τους οι πολίτες, αλλά θα εντάξουμε σε αυτό κάθε αξιόλογη πρόταση που θα προέρχεται από τις άλλες παρατάξεις, γιατί νέα αρχή σημαίνει να κοιτάς μπροστά και να προχωράς μπροστά.
Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής δεν είναι μόνο νίκη δική μας, είναι νίκη της ΝΕΜΕΑΣ και των χωριών της, είναι νίκη όλων των συμπολιτών μας ανεξάρτητα των επιλογών τους και ανήκει σε όλους τους πολίτες του Δήμου.

Η ΝΕΜΕΑ είναι πάνω από όλα και μας ενώνει.