Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη επιτυχημένη χρονιά για την ALFA PRODUCTS η συνεργασία της με την BASF

H εταιρία ALFA PRODUCTS Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά και για 5η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την BASF. Η συνεργασία αφορά τη διάθεση του AdBlue by BASF, που αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή ώστε τα οχήματα να πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Eurο 5 και 6.




 

Το AdBlue της BASF μειώνει το κόστος συντήρησης, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος SCR, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητά του και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Η BASF είναι παγκόσμιος κάτοχος αδείας χρήσης του AdBlue και μέλος του VDA (Σύνδεσμος Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας). Έχει διαδραματίσει βασικό́ ρόλο στη διαδικασία τυποποίησης για το ISO 22241 (το πρότυπο AdBlue) και από́ την ίδρυσή́ της υπήρξε μέλος της επιτροπής ISO 22241.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ALFA PRODUCTS από το 2019 αποτελεί τον επίσημο διανομέα της BASF για τα premium αντιψυκτικά GLYSANTIN στην Ελλάδα. Μάλιστα, τα υψηλής ποιότητας αντιψυκτικά της BASF έχουν τις περισσότερες επίσημες εγκρίσεις από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και παρέχουν τριπλή προστασία από τη διάβρωση, την υπερθέρμανση και τον παγετό.

Επίσημος Συνεργάτης BASF: ALFA PRODUCTS, ΒΑΣ. ΑΛ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. Βιομηχανία χημικών και λιπαντικών προϊόντων, Διεύθυνση: Θέση Παναγιά, Νεμέα, 20 500, Κορινθία, Τ: +30 27460 22544, E: info@alfaproducts.grwww.alfaproducts.gr

troxoikaitir.gr