Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Χρ. Δήμα στην Κόρινθο

Σε Ξυλοκέριζα και Εξαμίλια βρέθηκε χθες Τετάρτη3 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρ.Δήμας, ο οποίος το βράδυ μίλησε σε μια εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κορίνθου.




 

Ο κ. Δήμας μίλησε για τις τρεις μεγάλες διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, εστιάζοντας στα ζητήματα της ασφάλειας, του αγροτικού εισοδήματος και της ανάπτυξης, ενώ έκλεισε την ομιλία του με εκτενή αναφορά στα εθνικά θέματα κερδίζοντας παρατεταμένο χειροκρότημα.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

— Μπορεί το παρελθόν να υπήρχε αντιπαλότητα μεταξύ των κομμάτων, όμως πάντα στα εθνικά θέματα υπήρχε συνεννόηση. Με το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναδείχθηκε με συνθήματα «είτε του τελειώνουμε, είτε μας τελειώνουν», ακόμα και η εθνική γραμμή χάθηκε. Και αυτό πρέπει να αποκατασταθεί τόνισε ο κ. Δήμας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κλείσουν οι πληγές του διχασμού που άνοιξε ο κ. Τσίπρας.

— Επιπλέον, πρόσθεσε: «Ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε μπροστά μας, όχι μόνο ως επόμενη Κυβέρνηση, αλλά ως χώρα, είναι το πως θα ενώσουμε δυνάμεις. Το πως θα ενώσουμε τους Έλληνες. Μόνο έτσι θα βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε μπει»