Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΚΟΣΜΟΣ

Φυλάκιση 20 ετών για τη δασκάλα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι γονείς του ανήλικου άρχισαν να παρακολουθούν το κινητό του
Ποινή φυλάκισης 20 ετών επέβαλε δικαστήριο της Αριζόνα στην 28χρονη δασκάλα Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία συνελήφθη το 2018 για τις ερωτικές επαφές που είχε με έναν 13χρονο μαθητή της.




 

Η συγκεκριμένη υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται, όταν οι γονείς του μικρού άρχισαν να παρατηρούν μία αλλαγή στην συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να του βάλουν στο κινητό του, χωρίς να το ξέρει, μία εφαρμογή που θα τους ειδοποιούσε αν λάμβανε επικίνδυνα μηνύματα. Έτσι, διαπίστωσαν ότι δεχόταν πλήθος μηνυμάτων από την 28χρονη και ο 13χρονος αποκάλυψε, τι πραγματικά συνέβαινε, οι γονείς απευθύνθηκαν στην αστυνομία και τον Μάρτιο του 2018 η 28χρονη συνελήφθη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η σχέση με τον 13χρονο ξεκίνησε, όταν μία μέρα τους ενημέρωσε πως θα λείπει από το σχολείο, ζητώντας τους να επικοινωνήσουν μαζί της αν χρειαστεί, μέσω μίας εφαρμογής. Ο 13χρονος ήταν από αυτούς που έστειλαν μήνυμα και η κουβέντα πήρε εντελώς διαφορετική τροπή. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές, ακόμα και μέσα στην τάξη, κατά την διάρκεια προβολής βίντεο με τα φώτα κλειστά.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδίκασης διαβάστηκαν αρκετά μηνύματα, ενδεικτικά της σχέσης που είχαν. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 ετών, ενώ όταν βγει, θα είναι δηλωμένη για σεξουαλικά εγκλήματα, όντας υπό επιτήρηση σε όλη της ζωή.

news.gr