Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιμελητήριο Κορινθίας: Ζητούν την παραίτηση του Προέδρου Π. Πιτσάκη (video)

Οι εκπρόσωποι των 14 συμβούλων της Διοίκησης του Επιμελητηρίου σε συνέντευξη τύπου εντός της εβδομάδας μίλησαν για τα προβλήματα που παρατηρούνται στο επιμελητήριο Κορινθίας το οποίο από τον περασμένο Απρίλιο δεν μπορεί να συνεδριάσει ομαλά για να περάσει τον ισολογισμό!!!




Ανέφεραν τα άτομα αυτά ότι το επιμελητήριο πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή να θέσουν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις που κατέχουν έτσι ώστε να γίνει ένα νέο προεδρείο.

Ο Σ. Μουρίκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από την αρχή είχαμε πει ότι αυτό το σχήμα δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί είναι πολύ εύκολο να πάρεις την εξουσία αλλά πολύ δύσκολο να την διατηρήσεις όταν οι συμπεριφορές και οι πράξεις είναι αλαζονικές και ειρωνικές προς τις παρατάξεις του επιμελητηρίου. Τα είχαμε πει από την αρχή αλλά οι απαντήσεις ήταν ότι: «εμείς είμαστε και έχουμε την πλειοψηφία…»

Από τον Απρίλιο έχει να συνεδριάσει το ΔΣ του επιμελητηρίου. Εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος κάλεσε τους επικεφαλείς των παρατάξεων να βρούμε μία κοινή πορεία, ώστε το επιμελητήριο να συνεχίσει τον δρόμο του, υπό την προεδρία του Π. Πιτσάκη. Μας ανέφερε ο πρόεδρος ότι αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος και ότι από εδώ και πέρα θα αλλάξει!!!

Εμείς ζητήσαμε από τον πρόεδρο να αναλάβει τις ευθύνες του. Ένας πρόεδρος που από τους 21 έχει τους 6 δεν θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει στη θέση του προέδρου. Ζητήσαμε την παραίτησή του και όλων των μελών του προεδρείου…».

peloponnisosnews.gr