Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών στην Κόρινθο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ημεδαπών, που είχαν γίνει την 15.7.2019, στην Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και ο οποίος συνελήφθη χθες (22.7.2019) το απόγευμα στην Κόρινθο, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 31χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς, του την 15.7.2019 το πρωί και το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, σε δύο περιπτώσεις, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν δύο ημεδαπούς και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 925 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 31χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.