Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή καθηγήτρια που έκανε στοματικό σεξ σε μαθήτρια της

Όλοι στο σχολείο είχαν να λένε για την 36χρονη καθηγήτρια που όποτε περνούσε από τους διαδρόμους του σχολείου αναστάτωνε τους πάντες. Οι μαθητές την κοίταζαν και κρυφογελούσαν ενώ οι συνάδελφοι της δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για την ομορφιά της.

Μέχρι που κάποιοι από εκείνους διαπίστωσαν ότι η καθηγήτρια έτρεφε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για μια 15χρονη μαθήτρια. Την οποία – όπως παρατήρησαν- σχεδόν πολιορκούσε και φλέρταρε.

Τελικά αποδείχτηκε ότι η 36χρονη Λόρεν Μίτσελ είχε αποπλανήσει και είχε συνάψει σχέση με την15χρονη μαθήτρια της, με την οποία όποτε βρισκόντουσαν έκαναν έρωτα μεταξύ τους.

Στο δικαστήριο, η Λόρεν τα παραδέχτηκε όλα και δήλωσε ένοχη για τα αδικήματα της σεξουαλικής αποπλάνησης ανηλίκου. Παραδέχτηκε ότι έκανε στοματικό σεξ στη μαθήτρια της όποτε βρισκόντουσαν μόνες, παραδέχτηκε ότι της έστελνε ανάρμοστα μηνύματα στο κινητό όταν δεν ήταν μαζί και κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι της στο ακροατήριο και ζήτησε συγνώμη από τον πυροσβέστη άνδρα της που βρισκόταν εκεί και παρακολουθούσε τη δίκη.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και τις επέβαλε 5 χρόνια φυλάκιση ενώ επίσης έκρινε ότι η δασκάλα θα καταχωρηθεί στα μητρώα των σεξουαλικών εγκλημάτων εφόρου ζωής, ενώ δεν μπορεί πλέον να διδάσκει ή να βρει δουλειά στο δημόσιο.

topontiki.gr