Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολάκου: Μην ετοιμάζετε τα γνωστά σας παιχνίδια με τα σκουπίδια κ. Νίκα

Σε μια παρωδία προγραμματικού λόγου, ο κ. Νίκας, ο δήμαρχος με την μεγαλύτερη ενεργή χωματερή σε όλη την Πελοπόννησο, χωματερή που κόστισε στους πολίτες δεκάδες εκατομμύρια, επιχείρησε με περισσό θράσος, να παρουσιαστεί ως επισπεύδων του έργου της ολοκληρωμένης περιφερειακής διαχείρισης των απορριμμάτων.
 

Οι πολίτες όμως δεν ξεχνούν, ότι ο ίδιος ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ επέβαλε τις καθυστερήσεις του έργου, και ταυτόχρονα ανέθετε εκατομμύρια ευρώ σε σκουπιδομεταφορέα. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση στην οποία δήθεν σήμερα προστρέχει για βοήθεια, ήταν εκείνη που επιχείρησε να μπλοκάρει το έργο, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων.

Τέλος, οι πολίτες να γνωρίζουν καλά ότι το έργο αυτό, που έχει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη, βάζει οριστική ταφόπλακα στην μαφία των σκουπιδιών, που για χρόνια λυμαινόταν τα λεφτά των Πελοποννησίων.
Με το ρόλο που έχουμε ως νικητές της πρώτης Κυριακής είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε ότι τα παιχνίδια με σκουπιδοεργολάβους και παράνομες μεταφορές δεν θα ξαναβρούν ποτέ στο μέλλον πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο.

Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε την οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα επιφέρει πρόσθετα βάρη στον Πελοποννήσιο πολίτη.