Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κάλεσμα σε μια Ξεχωριστή Βραδιά “Shock Price” στην Τρίπολη

Κάλεσμα για συμμετοχή από τον απερχόμενο και το νέο δήμαρχο Τρίπολης και τους εκπροσώπους φορέων του εμπορικού κόσμου της Αρκαδίας για τη Shock Price Night στην Τρίπολη.

Δημήτρης Παυλής:



 

Σας ευχαριστώ που παραβρεθήκατε στο κάλεσμα του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη νύχτα Shock Price. Βρισκόμαστε εδώ με το νέο δήμαρχο τον κ. Κώστα Τζιούμη αλλά και με τους παραγωγικούς φορείς, προκειμένου όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Μια νύχτα που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, που έγινε μια σημαντική προσπάθεια προκειμένου να εφαρμοστεί και στην πόλη μας μια αντίστοιχη βραδιά που θα εξυπηρετεί την επιχειρηματικότητα και θα δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη διαμέσου αυτής της ημέρας, που είναι σημαντικά. Στις άλλες περιοχές ονομάζεται λευκή νύχτα, εμείς το έχουμε ονομάσει shock price.

Θεωρούμε ότι πραγματικά βοηθάει την επιχειρηματικότητα, βοηθάει τον καταναλωτή, δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να διασκεδάσουν, να είναι μία μέρα ιδιαίτερη για την πόλη και πραγματικά τα προηγούμενα χρόνια στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν, για όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους συντελεστές που υποστηρίξουν αυτή την ημέρα και βέβαια ήρθε κι αυτή η χρονιά το 2019, όπου επιλέγει η 4η Σεπτεμβρίου ως μία ημέρα ιδανική, μία ημέρα ικανή, να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό το εγχείρημα. Και αυτό βέβαια δεν έγινε με απόφαση μονομερώς του Δήμου έγινε και με τη σύμφωνη γνώμη και του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Ξενοδοχειακού Οργανισμού και όλων των φορέων που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Επειδή είμαστε στην μετάβαση από την παλιά στη νέα δημοτική αρχή, βρέθηκε κοντά μας και ο νέος δήμαρχος ο Κώστας Τζιούμης. Αυτό δείχνει την ομοψυχία η οποία υπάρχει ως Δημοτικό Συμβούλιο και ως Δήμος Τρίπολης να υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις, που είναι πολύ σημαντικές για την πόλη. Η συγκεκριμένη βραδιά θα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα με 6 – 7 συγκροτήματα τα οποία θα αναπτυχθούν μέσα στην πόλη. Άλλωστε γνωρίζουμε και από προηγούμενη φορά το πως περίπου προσεγγίζεται αυτή η διαδικασία, όπου θα υπάρχουν εκπτώσεις σημαντικές από τα καταστήματα, τα οποία θέλω να παρακαλέσω να συμμετάσχουν στο μέγιστο δυνατό.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα κάλεσμα σε όλους όσους να επισκεφθούν την πόλη μας, γιατί οι εκπτώσεις που γίνονται είναι πραγματικές, δεν είναι εικονικές και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και να αγοράσουν εφόσον το επιθυμούν.

Αυτή η μέρα νομίζω ότι θα είναι πάλι μία ιδιαίτερη μέρα για το Δήμο της Τρίπολης.

Να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, να ευχαριστήσω το νέο μας δήμαρχο τον κύριο Κώστα Τζιουμη. Να δηλώσω ότι είμαστε δίπλα του και ότι τον στηρίζουμε σ’ αυτές προσπάθειες.

Κωστας Τζιούμης:

Θα ήθελα να καλωσορίσω στο δημαρχείο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την βράδια. Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο τον κ. Παυλή που βρισκόμαστε σήμερα μαζί εδώ και να δηλώσω ότι είναι αυτονόητο όπως το είπε και ο ίδιος, ότι ο Δήμος είναι ενιαίος και δεν τελειώνει με την έναρξη η το τέλος μιας δημοτικής αρχής. Εμείς το έχουμε δηλώσει ότι είναι αυτονόητο ότι δεν ήρθαμε να μηδενίσουμε πράγματα που έχουνε γίνει ή να καταργήσουμε πράγματα που έχουν γίνει. Έχουμε τις δικές μας ιδέες, έχουμε το πρόγραμμα μας αλλά ότι καλό γίνεται και γινόταν, εννοείται ότι θα συνεχιστεί και από την πλευρά μας.

Η νύχτα shock price είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται και νομίζω, ότι όπως το είπε και ο κ. Παυλής, γίνεται θεσμός για την πόλη μας, αυτό σημαίνει ότι ήταν επιτυχημένες οι προηγούμενες χρονιές και πιστεύουμε ότι και η μεθαυριανή θα είναι επιτυχημένη και στόχος δικός μας είναι η συγκεκριμένη βραδιά αλλά και άλλες δράσεις, να μπορέσουν να τονώσουν ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα που είναι το ζητούμενο για όλους μας.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν. Να καλέσω συνανθρώπους μας από τους γύρω δήμους από την περιφέρεια ή ακόμα και από πιο μακριά, να επισκεφθούν την πόλη μας, γιατί πραγματικά όπως έχουμε πει είναι μία όμορφη βραδιά.

Αυτό που θέλω να πω στους εκπροσώπους των φορέων και των επαγγελματιών είναι να στηρίξουν αυτή την βράδια. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ενημερώσω τους φορείς ότι ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους όχι μόνο για τη νύχτα αυτή αλλά και για οποιαδήποτε δράσης σκέφτονται οι ίδιοι οι επιχειρηματίες να κάνουνε με τη βοήθεια και την συμπαράσταση του Δήμου. Εμείς ζητούμε και θέλουμε συνεργασία από όλους τους φορείς και πολύ περισσότερο τους φορείς που εκφράζουν την επιχειρηματικότητα που βρίσκομαι σήμερα μαζί μας.

Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του Δήμου, στους συμβούλους που τρέχουν αυτό το θέμα, γιατί βλέπω το κάνουνε με επαγγελματισμό. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετέχουν, τους επισκέπτες να ευχαριστηθούν, να δουν τις ομορφιές της περιοχής μας, να δοκιμάσουν τα τοπικά μας προϊόντα έτσι ώστε να ευχαριστηθούν όλοι αυτή τη βραδιά.

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής:

Θα ήθελα να ευχηθώ δημοσίως τον κ. Τζιουμη. Συγχαρητήρια για την εκλογή σου Κώστα, από καρδιάς άξιος, όμως επειδή πολλές φορές η επιχειρηματικότητα εκφράζεται με πράξεις και όχι με ευχές, εγώ θέλω να σου δηλώσω ότι το επιμελητήριο Αρκαδίας και καθώς φαντάζομαι και όλοι οι παραγωγική φορείς θα είμαστε δίπλα στο έργο σου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παυλή τον απερχόμενο δήμαρχο γιατί κατόρθωσε όπως προείπαν και η προλαλήσαντες να γίνει θεσμός αυτή η βραδιά. Εύχομαι στο νέο Δήμαρχο να την συνεχίσει και να την ανάπτυξη ακόμα περισσότερο και να ευχαριστήσω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί οπότε σας χρειαζόμαστε είσαστε δίπλα μας και καλύπτεται τέτοιες διοργάνωσεις.

Ένα γεγονός του εμπορικού κόσμου της πόλης, η νύχτα shock price, θα ξεκινήσει στις εφτά η ώρα το απόγευμα. Οι καταστηματάρχες και οι καλοί συνάδελφοι να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να έχουμε επανάληψη των επισκέψεων σε μία αντίστοιχη μελλοντική διοργάνωση, βραδιάς τέτοιου τύπου για να γίνουμε ελκυστικοί, έτσι ώστε δημότες από όμορους δήμους, να επισκέπτονται την πόλη μας.

Πρόεδρος ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Κώστας Μαρινάκος

Καλωσορίζουμε κι εμείς ως εκπρόσωποι του τουρισμού και των τουριστικών φορέων της Πελοποννήσου και της Αρκαδίας, το νέο δήμαρχο τον Κώστα τον Τζιουμη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο δήμαρχο τον κ. Παυλή για την τεράστια προσφορά που είχε μέχρι τώρα στο Δήμο Τρίπολης. Η βραδιά shock price για την οποία βρεθήκαμε και η επιτυχία που είχε τις προηγούμενες χρονιές, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τι επιτυγχάνεται μέσα από την ομοψυχία και την συνεργασία όλων των παραγωγικών φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Άρα για μία ακόμα χρονιά εμείς ως τουρισμός, θα συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία που ξεκινάει από το Δήμο Τρίπολης απ’ το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμπορικό Σύλλογο από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και βέβαια θα αποτελέσει θεωρούμε μία ακόμα ευκαιρία, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περιοχής θα μπορέσουν να συνδυάσουν, διασκέδαση, ψυχαγωγία αλλά παράλληλα και κάποιες ευκαιρίες για αγορές.

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς:

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Τρίπολης και εγώ προσωπικά, έχουμε και φέτος την χαρά να πραγματοποιήσουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την νύχτα shock price όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτέμβρη – ημέρα Τετάρτη στην πόλη μας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, η επιτυχία της βραδιάς είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό βεβαίως γιατί όλοι φορείς, o Δήμος Τρίπολης που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα και εδώ θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή αλλά και το νέο δήμαρχο κ. Κώστα Τζiούμη που αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια αλλά και το επιμελητήριο Αρκαδίας οι οποίοι και συμμετέχουν και ενεργά χρηματικά διότι όπως γνωρίζετε ο σύλλογος μας είναι συνδικαλιστικό όργανο. Αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου και τους αφανείς ήρωες που προσπάθησαν όλο αυτό τον καιρό να κάνουνε όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει αυτή η προσπάθεια.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, όπου συνεργάζονται όλοι οι φορείς με την τοπική αυτοδιοίκηση, το πρόσημο που προκύπτει είναι πάντα θετικό. Αυτή η βραδιά είναι μία βραδιά για τον εμπορικό κόσμο, για την επιχειρηματικότητα και για τον πολιτισμό, είναι μια προσπάθεια της τόνωσης της τοπικής οικονομίας, είναι η γιορτή διπλή, είναι η γιορτή των εμπόρων είναι όμως και για τους καταναλωτές. Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, συμμετέχουν ενεργά κάνοντας πολύ μεγάλες προσπάθειες στις ήδη υπάρχουσες πολύ καλές τιμές γιατί όπως γνωρίζετε οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει παραπάνω από ένα μήνα. Κάνουν ακόμα πιο μεγάλες προσφορές στα καταστήματα τους και στην πλειοψηφία των προϊόντων και των αγαθών, προσφέρουν ακόμα καλύτερες τιμές προς όφελος των καταναλωτών.

Γι’ αυτό και ο εμπορικός σύλλογος καλεί όλο τον κόσμο να βγει στην πόλη όπου η πόλη αυτή τη βραδιά έχει ένα διαφορετικό χρώμα. Να ζήσουμε πάλι μια ευχάριστη βραδιά με ομορφιές στην πόλη μας με πολλά μουσικά δρώμενα με πολλές εκπλήξεις.