Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΚΟΣΜΟΣ

17χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθήτριά του επειδή τον απέρριψε

Ο δράστης περνούσε κατάθλιψη μετά την διάγνωση του πατέρα του με καρκίνο
Σοκ έχει προκαλέσει στην βρετανική κοινωνία η άγρια δολοφονία της 17χρονης Έλι Γκουλντ από τον συνομήλικο Τόμας Γκρίφιθς.




Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, o 17χρονος ήταν πολύ καλός φίλος με το θύμα, ωστόσο όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον εκείνος τη μαχαίρωσε στο σπίτι των γονιών της.

Η Έλι φέρεται να του είπε πως δεν έχει χρόνο για να κάνει σχέση και εκείνος βγήκε εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν και οι δυο αριστούχοι ωστόσο πηγές αναφέρουν πως ο 17χρονος «ήθελε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία από εκείνη και η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία»

Άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη αναφέρει πως περνούσε από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον.

Ο νεαρός συνελήφθη αρκετά μίλια μακριά από το σπίτι του θύματός του, ενώ η αστυνομία έφθασε γρήγορα στα ίχνη του αν και ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δει πρόσφατα την Έλι.

news.gr