Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λουτράκι: Συνελήφθη 56χρονη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 56 χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

Ειδικότερα, χθες (27.9.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της 56χρονης, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

22 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 5 φιάλες οινοπνευματώδη ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ποσότητα οινοπνευματώδης ουσίας, συνολικού βάρους 12 λίτρων περίπου, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι φιάλες οινοπνευματώδη ποτών θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η 56χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.