Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση της Ι.Μ. Αργολίδας: «Επικίνδυνες μόδες» η γιόγκα και η γυμναστική πιλάτες -VIDEO

«Επικίνδυνες μόδες» χαρακτηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας τη γυμναστική πιλάτες, τη γιόγκα, τον διαλογισμό και τις λοιπές «εναλλακτικές πρακτικές» σε ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Τέχνης και πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στην πόλη του Άργους, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.




Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου» .

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Μιλιώνης, ο προγραμματιστής Νικόλαος Μιλιώνης και η Κωνσταντίνα Αλεβίζου Ιατρός βιοπαθολόγος, όλοι μέλη της Π.Ε.Γ

Ο μητροπολίτης Νεκτάριος μετά από την έκταση που πήρε το θέμα κάλεσε στην εκδήλωση και όσους διαφωνούν για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

«Είναι μία εκδήλωση για να ενημερωθούν οι άνθρωποι γύρω από αυτά τα θέματα, για τα οποία δυστυχώς έχουμε πολύ μεγάλη άγνοια. Βέβαια εγώ έχω εκπλαγεί με την τόση αντίδραση. Πάντως για την εκκλησία δεν είναι τωρινό το θέμα. Χρόνια μιλάμε γι΄ αυτά τα θέματα, έχουμε βγάλει και φυλλάδια και έχουν γίνει συνέδρια και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Έχουν άγνοια γύρω από αυτά τα θέματα και κάνουμε αυτή την εκδήλωση για να ενημερωθούν. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει αυτό που θέλει».

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ