Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανοιχτή εκδήλωση καλωσορίσματος νέων μελών και φίλων ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μια πλατιά συμμαχία δημοκρατικών πολιτών στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αναχαιτίσει την παλινόρθωση των συντηρητικών δυνάμεων δίνοντάς του ένα ποσοστό 32%, το οποίο τον καθιστά βασικό πόλο συσπείρωσης των προοδευτικών κοινωνικών δυνάμεων, ισχυρή αντιπολίτευση και ρεαλιστική εναλλακτική προοπτική για το μέλλον. 

Στις εκλογικές επιτροπές, στις εξορμήσεις και τις εκδηλώσεις του περασμένου καλοκαιριού, έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι και φίλες, ενώ τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και το επόμενο διάστημα, πολλοί ήσαν αυτοί που αποφάσισαν να ισχυροποιήσουν τους δεσμούς τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία, καθώς έγιναν μέλη του κόμματος σε μία πρωτοφανούς μεγέθους διαδικασία διεύρυνσης που βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ολοι αυτοί οι πολίτες που στηρίζουν το εγχείρημά μας δικαιούνται να αποκτήσουν ενεργό ρόλο, λόγο και πλήρη δικαιώματα συμμετοχής στο κόμμα μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας καλεί λοιπόν τηνΚυριακή, 13 Οκτωβρίουτα νέα του μέλη, τις φίλες και τους φίλους του στο HalfNote, στην Κόρινθο (Πυλαρινού 66, στον πεζόδρομο) στις 7μ.μ. για να τα καλωσορίσει με ένα ποτήρι κρασί και να τους ενημερώσει για την οργάνωση και το κόμμα μας καθώς και για το νέο πολιτικό πρόταγμα για το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή σε όλους, θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο γραμματέας της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Παλιά, νέα μέλη και φίλοι βρισκόμαστε, συζητάμε και συντονιζόμαστε.