Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της πόλης

Το κρουαζιερόπλοιο star flyer , το κρουαζιερόπλοιο Silver shadow και το Le Bougainville στο λιμάνι του Ναυπλίου , Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019.




 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία κρουαζιερόπλοια βρέθηκαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο και εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες κρουαζιέρας που βρέθηκαν στην πόλη.

Πρόκειται για το Silver Shadow μήκους 195 μέτρων, με σημαία Μπαχάμες χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος, ιδιοκτησίας της εταιρίας Silversea Cruises που βρίσκεται έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου.

Επίσης το 112 μέτρων εντυπωσιακό ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Star Flyer το οποίο πλέει με σημαία Μάλτας, μεταφέροντας 150 τουρίστες, κυρίως Αμερικανούς και 77 μέλη πληρώματος.

Αρόδο βρίσκεται επίσης και το γνωστό και από άλλες συχνές επισκέψεις στο Ναύπλιο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο μεσαίου μεγέθους, “Le Bougainville”, με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna). Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην εταιρία Ponant Cruises, έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ