Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανατίναξαν με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ΑΤΜ στις Μυκήνες

Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ στις Μυκήνες του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα.

Ήταν γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου όταν οι άγνωστοι δράστες στο κέντρο του χωριού, τίναξαν στον αέρα το ΑΤΜ. 

Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις ελάχιστα λεπτά για να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι γείτονες άκουσαν τον εκκωφαντικό κρότο από την έκρηξη και είδαν τα τζάμια των σπιτιών τους να γίνονται κομμάτια και μέχρι να ντυθούν να βγουν έξω και να δουν τι έχει συμβεί οι άγνωστοι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση το ΑΤΜ καθώς την πρώτη προσπάθησαν να το ανοίξουν με οξυγόνο, δεν τα κατάφεραν και χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα εκρηκτικού, διαλύοντας το μηχάνημα με τα κομμάτια τους να διασκορπίζονται σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα περιείχε το μηχάνημα, ενώ την υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφάλειας Άργους.

argolikeseidhseis