Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αννα Κοντονή: Σημαντική η συμβολή του Παναγιώτη Πιτσάκη!

Η πρόσφατη επίσκεψη υφυπουργών της κυβέρνησης σε Κορινθιακές επιχειρήσεις ήταν ουσιαστικά μία πρωτοβουλία που προέκυψε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στον νομό. 

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης και τα μέλη της διοίκησης συνόδεψαν το κυβερνητικό κλιμάκιο και ανέδειξαν τόσο τα προβλήματα όσο και τις προοπτικές των επιχειρήσεων της Κορινθίας.

Μία από τις επιχειρήσεις που επισκέφθηκε το κλιμάκιο ήταν η ΦΥΡΚΟ.

Μία εταιρεία που δεσπόζει στον χώρο των ζωοτροφών σε όλη την χώρα και στην οποία ηγείται μία κορυφαία επιχειρηματική και κοινωνική προσωπικότητα, η κα. Αννα Κοντονή.

Η κα. Κοντονή που έχει δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή βιομηχανία αμέσως μετά την επίσκεψη των υπουργών και τις συζητήσεις που είχε μαζί τους, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για την συμβολή του κ. Πιτσάκη και την στήριξή του στις Κορινθιακές επιχειρήσεις.

Αναφέρει η κα. Κοντονή:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα μας, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας, θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για την χθεσινή επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, όπως είναι και ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας από το περιεχόμενο και το πνεύμα των συζητήσεων επί των θεμάτων που ετέθησαν, οι οποίες ήταν ουσιαστικές επί θεμάτων εξέχουσας σημασίας για την οικονομία της πατρίδας μας, για την επιβίωση του πρωτογενούς παραγωγικού κλάδου της κτηνοτροφίας και, κατ’ επέκταση και για την εταιρεία μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε συμβολή σας, αφού με τις γνώσεις σας υποστηρίξατε την ουσία της επίσκεψης του Υφυπουργού και τα προς συζήτηση φλέγοντα θέματα.

Μετά τιμής

Άννα Κοντονή