Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών σε Ιερά Μονή στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε Ιερά Μονή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται, ένας 63χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με τους άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.4.2018 έως και την 24.11.2019, διέπραξαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε Ιερά Μονή αφαιρώντας χρήματα από το παγκάρι αυτής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.