Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θύελλα Πετρίου: Καταγγελίες για κλοπή δελτίων πριν τον αγώνα με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού

Απίθανα πράγματα στο Πετρί, καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης χάθηκαν τα δελτία δύο ποδοσφαιριστών (Κόρακας, Χουσελάς) της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν !!!




 

Απίστευτα παράπονα από τους ανθρώπους της Θύελλας Πετρίου για το απίθανο περιστατικό !!!

Δείτε περισσότερα όπως αναφέρει αναλυτικά το apopsi24.gr

Θύελλα Πετρίου – Θύελλα Κάτω Διμηνιού 2-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού, η οποία επιβλήθηκε 1-3 της Θύελλας Πετρίου και τη «βύθισε» ακόμα πιο πολύ στη βαθμολογία.

Η αναμέτρηση άργησε αρκετά να αρχίσει, καθώς υπήρξαν κωμικοτραγικά γεγονότα.

Οι άνθρωποι των γηπεδούχων υποστηρίζουν ότι άφησαν τα δελτία της ομάδας τους, στο δωμάτιο των διαιτητών (δεν είχαν ακόμα βρεθεί στο γήπεδο) και όταν ο ρέφερι κ. Φραντζής άρχισε να γράφει το φύλλο αγώνος, δε βρέθηκαν τα δελτία δύο παικτών (Χουσελάς, Κόρακας) της ομάδας τους.

Η ομάδα του Πετρίου υποστηρίζει ότι τα δελτία ήταν κανονικά τοποθετημένα θεωρώντας ότι κάποιος «δάκτυλος», τα αφαίρεσε.

Προφανώς οι δύο παίκτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, με αποτέλεσμα να έχει ο Αποστόλης Καρυώτης μόνο 11 υπολογίσιμους παίκτες, χρησιμοποιώντας και τον 2ο τερματοφύλακα Κώστα Μπακασέτα ως παίκτη, ο οποίος μάλιστα ήταν και εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Τι ανέφερε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής κ. Φραντζής, από τη στιγμή που άρχισε να συμπληρώνει:

«Έξω από την είσοδο της πόρτας των αποδυτηρίων ήταν ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας.

Καθώς ήρθε να μας εξηγήσει τη σειρά των δελτίων διαπιστώσαμε μπροστά στον αρχηγό πως έλειπαν δύο δελτία. Ισχυρίστηκαν πως τα δελτία έχουν κλαπεί. Στη συνέχεια τους δώσαμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρουν τα δελτία τους και να μας υποδείξουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν».

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να καταθέσουν ένσταση τη Δευτέρα κατά του κύρους του αγώνα, ενώ άπαντες στο σύλλογο ήταν φανερά εκνευρισμένοι.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μανάβη, με την μπάλα να βρίσκει λίγο και στο τείχος, δυσκολεύοντας τον Λακόβ.

Η ομάδα του Διμηνιού είχε τεράστια ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ρήγα, αλλά ο Κοντογιώργος είπε «όχι».

Στο 2ο μέρος, οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να έχουν περισσότερες δυνάμεις, με την Θύελλα Πετρίου να θέλει να διαχειριστεί το ματς και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Παρόλα αυτά, τις φάσεις της είχε η ομάδα του Διμηνιού και τελικά ευτύχησε να ισοφαρίσει με κεφαλιά, ποιου άλλου, του Κώστα Πρίφτη.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ήταν αυτός που με όμορφη «λόμπα» πέτυχε το 1-2, μετά από λάθος έξοδο του Κοντογιώργου, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μπίζιος, με όμορφη ατομική ενέργεια.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τη Θύελλα Πετρίου, σίγουρα δε θα τα παρατήσει, αλλά χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να γυρίσει αυτή η αρνητική κατάσταση.